Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kladionice pljackaju narod godinama, ne placaju poreze na vecinu igara koje imaju i nikom nista....svaka cast momci i treba im..
Čudi me da ganjaju razbojnika, obično dođu, naprave zapisnik i odu.
S kad kladionice ljude pljačkaju - onda ništa . . .
samo pljačkajte, pljačkaju i oni narod, pogotovo s ovim bingom, ćaća ih njihov,,,
samo derii
Čekajte ljudi, ja sam mislio da kad Koka Kurteš sjedne na mjesto ministra MUP-a KS da vise neće biti kriminala u Sarajevu, šta je sad ovo,
Ma samo pljackajte, pljackaju i oni vas.
Vise covjeku nije jasno citali vijesti od prije deset godina ili danasnje,sve isto kao da svi samo prepisiju prosle dogadaje?!Definitivno ovome ni jedan cirkus ne moze ni opepelit.
Kladionica... Pošta... Samoposluga... Uozbiljite se malo, mislim, kada će doći na red svi oni koji su opuhali komplet državu i sve što je imalo perspektive!
Ma vala nek ih pljackaju svaki dan sto se mene tice,i onako oni pljackaju zatucani narod i jos zatucaniju drzavu toliko godina... nista prijavljeno nije,kad su inspekcije odmah ih zatvaraju ..
Neka, nije mi ih žao.
Oni pljackaju narod a ovi njih nerjeseno!!!
Nis novo.