Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Krajina je sve do skora bila imuna na ovu pošast.Nažalost eto počinje i kod njih. Šteta!Prelijepa mjesta i dobri ljudi a pravi BOSANCI!
Hapsiti redom ... krenuti oko korumpiranih politicara jer oni su ti koji koce ove zemlju
I kod nas u Tešnju se zna ko dila, počev od tableta, do najgoreg, znaju se i lokacije, pojedini kafići i diskoteke čiji konobari zarađuju po 50-100 eura dnevno, ali policija ništa ne radi.
Kako i nece. Bosanska Krajina je puna horsa, a nasi inspisi ganjaju nas travare a vamo djeca umiru od horsa. Tuga je golema!