Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tako je to kad si genocidas,ljudi te ne smatraju ljudskim bicem,niti koga briga ako nestanes u sumi.a sta ste vi trazili na treskavici?mozda kosti onih \"junaka\" sto smo ih mi deklasirali 1994-95?
http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahronika/clanak/100720030
seljačka posla ma kakva ovo \"država\" bila, pa nismo baš dotle dogurali da iz auta izlijeću i na sred ceste te siluju majka mu stara
koga briga što nisu objavili :)
SERIAT !
@Srb-ine, Nije istina da federalni mediji nisu objavili vijest o nestanku Bojana Škobe. Klkni na CRNU HRONIKU, a bila vijest i na FTV.
neka vala!! A sta ima ona na cesti trazit u 22.30??
Ovim putem zelim da informisem BiH-javnost da je u subotu na Treskavici nestao mladic koji zivi u Istocnom Sarajevu Bojan Skobo... On je bio sa drugovima na planinarenju i od subote mu se gubi svaki trag... Policija sumnja da je mozda cak i ub.jen i ostavljen negdje u sumama Treskavice. Dvodnevna potrga nije dala nikakvih rezultata i policija je odlucila da obustavi daljnju potragu.. Ono sto je \"cudno\", ustavari, nije uopste cudno, nego sasvim normalno, je da sarajevski i federalni informativni mediji nisu objavili nikakvu vijest o ovome. Vjerovatno zato sto se radi o Srbinu koji je nestao u muslimanskom dijelu Federacije. Da je slucajno nestao Musliman na podrucju Republike Srpske, to bi u svim medijima bilo prezentirano, svako deset minuta, kao \"NASTAVAK GENOCIDA NAD BOSNJACIMA\" u cemu bi prednjacili DNEVNI AVAZ\" i sarajevo-x..
ovaj bolje od karadzica laze
Dovoljno je reci Bugojno i sve je jasno
Šta sada imaju gospodina u BMW zadržavati neka ga puste uz kauciju kao na zapadu, ili da ga pendreče pa nismo mi islamska republika ba da se šerijatom ovde sudi.
Bas ce mu eto nesto uraditi...opet ce na ulicu,da presretne neku drugu sa svojom \"makinom\" i d aje \"proba malo po guzi\" dok ne naleti na neciju sestru, zenu ili prijateljicu, pa ce njega \"malo po guzi\" negdje u sumarku ili u tom njegovom BMW-u :-)) eh sto mene nisi presreo, bilo bi ti presretanje odmah po izlasku iz polic.stanice
Zena je rekla u policiji da je Mensur udaro k.u.r.c.e.m odozada,a Mensur tvrdi da je to bila palica,jer htio je da kazni zenu sto se kasno vracala kuci. Haj ti sad vjeruj sta je istine.Ne vjerujem ka ju je k.u.r.a.c. udario,jer da je tako bilo nebi ona nikom kazala.
Treba i njega istuci po BMW-u.
A LIL SPANKIN\' to je sve