Nakon saobraćajne nesreće
1.6k
Nikola Špirić van životne opasnosti
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slušaj ti sad vodze da ti kaze Dragoja pošteni težak i četnjik iz Bušletća,mi vodje u Republiki Srpskoj volimo naseg ministra naše Kraljevine Srpske i velikoga prijatelja našeg Kralja Milorada Prvog,mi vodje u Republiki imamo plate odtri iljade i osamsto evri,penzije nam iljadu i dvesta evri,sve nam je to omogucio nase Kralj Mile Prvi i nas Nikola i zato ak je živ želimo mu brzi oporavak,ako je mrtav Bog mu dušu blagoslovio amen!
Treba biti prvo čovjek, pa tek onda Bošnjak, Srbin, Hrvat.... Shodno tome nadam se da nije prošao s nekom težom povredom.
i opet ce stoka od bijede za novo auto uzet najnoviju Q7 da trosi sto vise to bolje! dabogda mu djeca pjevala evo me babo kraj mezara tvoga
STO DA BUDEM BOSNJAK? DA POCNU SRBI GOVORITI ONDA DA U SARAJEVU ZIVE SAMO BOSNJACI I DA NEMA MULTIETNICNOSTI?
izdrzi nikola bosnjaci su uz tebe...
Kako možete biti tako odvratni? I malo ljudskosti ili samo mržnja?
Sto brzu i (bez) bolniju smrt zelim :)
pa bilo je vrijeme da se tako nesta desi sa haram parama
Dosao djavo po svoje ...
ne cudi me, koliko ti hajvani jure m-17 om lakse malo ljudiii..kud zurite??!!
hosh ti da budesh protiv palestine? hahahah
daBogda mu zadnje bilo !
Stigla i njega Bozija pravda....
ko kad voze po 250\'08530485094385034 km na sat MENI NE TREBA VAMA?
uh dozvoljeni komentari...