Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa naravno da je ovo cista glupost. Sva sumnjivo carinjena uvezena u BiH ulaze upravo preko Bosanske Gradiske. Nasi granicari i carinici ovjeravaju lazne fakture, vozila se prikazuju sa vrijednoscu od 2,500 Eura, plati se manje od 1.000KM carine i poreza a takvo vozilo se u Sarajevu prodaje za 10-15.000 Eura. Tu se ostecuje budzet a to sto je Svabo pokusao da iznese cigarete, bas mem briga, trebalo mu je jos natovariti.
zašto ne stavite BOSANSKA Gradiška? Jeli i vas Dodick kupio?
i dobro, koja ce biti onda optuznica? \"namjera da svercuje cigare u hrvatsku\"? imam i ja namjeru da goozim selmu bajrami, jel se to broji kao da sam je odradio (pripremio sam i kondom)?
tamam htio kupiti novog audia
co\'ek jest Svabo, ali samo po pasosu. Ali su mu korijeni u Sandzaku. Sandzacka bagra rastura steku Westa u Njemackoj za 22 Eura, evo ha upravo pusim ove na slici.
skupe cigare u DE,treba dati za West ili Marlboro 4,70€ kutija,pa konto malo svabo na biznis u BIH:))))da zaradi koji euro
carina samo da znas ti si jedna velika carina :)
Glupani servi umjuesto da puste covjeka i da kazu dodji nam opet i kupi jos vise oni ga hapse.
On ne smije da nosi toliko cigara i imaju pravo da ga zaustave, imaju pravo jer bi inace to unijo u Hrvatsku a to je zabranjeno. Znaci Hrvati bi ga pitali ima li sta za prijaviti, a posto su nasi nasli cigare nisu mogli da ga puse u Hrvatsku, jer bi ucestvovali u svercu.
jos ako je pametan, moze tuziti granicnu policiju i traziti odstetu
Sta njih k...c boli sto covjek izvozi cigare. Kupio ih u BiH, platio PDV i moze da radi s njima sta hoce. Ovo je tolika glupost i sud ce ga osloboditi, jee nije nista prekrsio.
Pa normalno, naplate mu carinu (kaznu) i tip pici sa cigarama gdje hoce, na kraju krajeva ima ljudi puse po 3 kutije dnevno, coek doso po fasungu za citav mjesec !
Carina na izlazu? Ali NA IZLAZU?? Ne mogu ovo da shvatim......jel ima neki zakonski akt za koji nisam cuo?
zar uopste postoji zakon koji zabranjuje nekome da kupi bilo koju kolicinu nekog legalnog proizvoda i to iznese iz zemlje?
upravo to kazem cudo