Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neznanje, privatni fakulteti, nepotizam lagano kao termiti su unistili sve institucije pa tako i policiju, tuzilastva, sudstvo i dr...
Normalno da nema kada ste se raspisali ko mahniti. N tragova ste otkrili ubici i fino usmjerili covjeka kako da sakrije dokaze. Zamislite li se barem malo prije nego sto pustite nesto u medijski prostor? Nije sve djeco draga u brzini prijenosa informacije...
kako sad insinuiraju da se ubila, koliko sam shvatila, kad su rekli da je davljena i udarana u glavu?
@ChampagneSocialist ja kad sam napisao da mi je onaj vijadukt sa fotke sumnjiv obrisan mi je koment...ne bi me začudilo da i on ima veze sa ovim , sve je moguće mi možemo samo da nagađamo čitajući vijesti koje nam mediji plasiraju.
@zSU obrisan? svašta. ovo je baš misteriozan slučaj. totalno.
Hronologija :u feb. 2016, dolazim centro.transom u olovu,,, -kroz tri dana ubise djevojku , 2-dva:upucujem se na bjelasnicu ujutro djogiram putem, velim sebi jezovito je moze me ko urokat,, prolazi par dana ubijaju jelenu marjanovic dok djogira-,3.-radim na ilidji 2013 kod arapa ,- daje mi otkaz,bezveze,- ubrzo ce kasnije biti ubijen djenan . - 4:bio sam u gimnaziji u gradaccu Kao i bijedic mirel, a u to vrijeme je predavao safet iz mostara . Jel ovo karma ili sam lud.?,,telepatija?
To joj je uradio sigurno neko blizak Allahu ti se smiluj i pomozi porodici
Mnogi neznaju efekte droge LSD,,,, jedino ako u mostaru postoji neki wudu-hipnotizer-, nije samoubistvo takodje jer bi to bilo originalnije..-,ova djevojka na snimku odaje da nema veze kuda ide,,, ali je ipak neko pratio cak od mostara i vjerujem da je u sekundi skontao, kao npr., vidi mjesta cak je mogu ubiti,, nece se doznat,,, a mislio sam se samo malo zezat.. Profil moguceg pocinitelja:visok,,procelav,, 38-46.g..radi fizicke poslove,, ovo je fbi-profil,, uvijek ovako izgledaju.
Slusam vas i citam vasa razmisljanja,, mozda je ovo, mozda je ono, --ok, nema govora postujem vase misljenje ali ipak sam ja zavrsio kriminalistiku u sarajevu 2015.,----pa stoga samo sebi odajem velicinu kad su u pitanju serlokove sposobnosti,,, elem,,, kategoricki tvrdim da joj je neko sipao LSD-drogu i zatim je pratio,,, na slici se vidi da je psihodelicna,, dezorjetirana,, nefokusirana,,, i da ide gdje je noge nose,,,, trba trazit snimke tog dana u mostaru,,, neki kafic
Treba provjeriti Facebook,Messenger,Ebay,mozda je nesto kupila pa krenula po to,da li je imala novaca kod sebe,dali joj je to otudjeno,Uzorke DNA Ispod Noktiju(dali je bilo borbe s napadacem/ima)itd.itd.mogao bih ovako do ujutro
@trahana kremirana je, šta se utvrdilo obdukcijom - utvrdilo se, to su sigurno uzeli... ali više ništa naknadno nije moguće.
Nemojte se čuditi nepotrebno. Kod nas čitavi narodi kriju informacije o ratnim zločinima i masovnim grobnicama, a da se ne sakrije jedno ubistvo. Naravno da lokalni ljudi znaju nešto ili sve o tome, ali neče niko nikad odati. Da je ubijena lokalna cura znalo bi se isto večer ko je ubio. Ovako, čisto sumnjam da će se ikad otkriti.
Nije ni prvi ni poslednji Bosnjak(inja) ubijen od strane BH katolika koji ce ostati nekaznjen.
Ni jedno ubistvo ne mogu rjesiti.Ostavke! Istina za Lanu!
pa nije sve ko na internetu. kliknes i gotovo. pogledas na guglu u nadjes ubicu. pa ne pise mu na ludjema "ubica" !
Moguce je da se radi o samoubistvu.
došla u Čapljini autobusom zatim išla pješke toliko km. čista izmišljotina. ma dajte molim vas kako vas nije sramota.
Ovdje je neka sekta upetljana