Komentari (475)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Majka i kćerka podlegle, sin u kritičnom stanju. Kad pomislim samo na oca i njegove osjećaje sada, sledi mi se krv u žilama. Pretužno!!! A o vozaču ne treba gubiti riječi.
Isto mi odma pade napamet, tuga brate
kada bi se u bosni predlozilo kao sto je u hrvatskoj bilo. imas 0.01 promil alkohola nema vozit rekli bi hocete serijat. ovo je preslo sve granice bahatosti.
šerijat je jedini zakon koji smiruje ljude i cini da se prestanu ponasati kao zivotinje koje sljede svoje strasti do te mjere da dovodi i druge ljude u opasnost, kaznis njih par onako kako je propisano, pa bi vidjeli kako ostali slicnih ambicija postaju fin i kulturni dio drustva.
Tuziocima,advokatima,sudijama,politicarima pustit ovaj snimak ubijene majke i kcerke na veliki ekran u parlament,sud,predsjednistvo....svugdje...i reci neka zamisle da su to njihovi zena i dijete,kcerka i unuka....pa nek gledaju i razmisle sta nam rade,kakve zakone donose,kakvi su monstrumi na slobodi.....I kazu poslije ode narod sto nema posla,ma nisu samo pare razlog,razlog je drzava koje nema
Opet ce biti neki Ljubo ,.ili Sanel,..Dzaba sve kad nema PRAVDE u Drzavi...
Sve je kriva policija koja umijesto da vikendom u kasne sate prati omladinu po kaficima i diskotekama i tamo negdje u blizini da kontrolisu oni takodje sjede po birtijama i ispijaju, e zato nam se desava ovo sto se desava!!
Ja bih na licu mjesta da puše balon i automatski kaznu i ključeve od auta oduzimao.Pa neka ide pješke i dođe po ključeve i kaznu uplati.
nek e politicari bave koje unio zastavu ko nije a ovamo bitnijih zakona ,,to moze da ceka,,, je@bes nasu drzavu vise
Ovu pogan izudarati metalnom sipkom i zivog zakopat .
Samo ubit kera
I SEMIR EFENDIĆ JE IZAZVAO NEVIĐENU TRAGEDIJU USMRTIVŠI SUGRAĐANINA
Kada Sud ne odgovori u predmetu Seferović kako treba i kada Zakon ne valja niz se nastavlja. Jedino pitanje je ko je sljedeći. Kao društo očito da nismo svjesni opasnosti motornih vozila i saobračaja. Ne može svako da upravlja vozilima. Zakonodavac nakon ova dva slučaja bih morao predvidjeti da se osobama koja voze pod dejstvom opojnih droga i alkohola trajno oduzima i vozačka i vozilo. Opijena osoba u vozilu je hodajuća bomba - to se mora zaustaviti radikalnim mjerama
poostriti zakon i uvesti dodatni porez na alkohol. hitno
Ko progovori brišu ga ! Moj komentar u početku je bio top komentar i imao preko 50 pluseva i neko ih odjednom obrisao, e upravo to je SDA taktika, ko progovori brišu ga. Činjenica je i da je bio heroj, ali je to jako dobro naplatio. Pored njega, teret stranke SDA su Kamber, Hušić, Dedić i razni Dedići, jednom riječju,mafija, sused mafija.
@izbornik izvinjavam se komentar je trebao na drugi članak. Greška!
Kreten zaslužuje doživotnu robiju sa slatkim primesama mučenja da nekažem kosekvetno??!!Gdje su sad ovi šatro ne vladini za ljudska prava???!!Ubistvo iz namjere ??!!Rat je bio pa nije bio svako u mogućnosti da bude u Armiji ili Policiji sa bilo koje strane danas svaka budala ima dozvolu ili nema za ubijanje??!!
Obavezno uvesti smrtnu kaznu!
U BiH je gorivo skuplje od ljudskih života
Sada je kasno pametovat, kako se borit protiv ovoga? Kako spriječit idiote da sjedaju za volan? Šta je ovome policija kriva? Zakon mijenjat !
Maksimalna kazna.