Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neko vozi oktaviju a nema para za rezervne dijelove pa narucio od sitnih lopova...
Prijatelju vozi to sa parkinga kako su krenuli rastavice ga i odnijeti komad po komad
Zato fino u Meki i Medini, kada se cuje ezan, ljudi bukvalno bjeze iz trgovackih ulica, pogotovo ulica gdje se zlato prodaje, da ne bi ko slucajno nesta posumnjao ili ispao sumnjicav. Trgovci laganini samo zavjesom zaklone svoje standove kao znak da nisu tu. Eh to je zakon pravilan za insana, jer drugacije insan nece pameti doci.
@entropium E moj majmune ako ti je to impresivno
Boze sacuvaj
Boze sacuvaj
da neko nije ima saobracajnu nesrecu i narucio dijelove
Sto su ovo neki kulturni lupezi, ostavili su mu registarsku tablicu kao utjesnu nagradu.
samo pregledati policijske zapisnike udesa i lahko ce se naci
Gori smo mi koji prhivatamo kupovinu dijelova sumljivog porijekla. Ovo je po naduzbi radjeno, koliko se puta svaki od nas zapita kad kupuje nešto jeftinije koliko je to "hallal". Ova možemo u nedogled, meni ukradu ratklape , ja sutra odem i narucim kod lokalnih narkomana iste takve i tako dalje i tako šire. Moramo se svi početi piati odakle dolaze stvari koje kupujemo. Takodjer inspekcija mora poceti roviti automehanicare da nadju porijeklo rezervnih djelova.
A možda je čovjek došao tj dovezao auto kod majstora i pitao ga može li popraviti, ima li dijelova, on rekao da ima iako nema nego će tek otići da nabavi a ti pojma nemaš o tome Uvijek imaju dvije strane priče, iako ne branim ni jednu niti podržavam samo kažem Možda dijelovi nisu jeftini, jesi jeftiniji u odnosu na nove ali nisu toliko jeftini
15 minuta posla, nije ni prvi ni zadnji kojeg su ovako ojadili, samo sto se naša policija i dalje pravi luda na ovo.
znam passata novijeg kojeg su isto uradili samo nisu stigli haubu skinuti alarm se upalio fabricki..
za ovakvu kradu treba vremena,majstoru za ove stvari treba sat
zar nije lakše cijelo auto ukrasti pa ga očerupati u nekoj garaži. što ti ne treba isječeš na a4 format, fleksom ili autogenim.
Mozda su im trebali djelovi?
mom kolegi su na ciglanama sa golfa dvojke skinuli sve 4 gume.Vratio se iz kafica golf na panjevima.
trebalo im jbg