Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadam se da će mladića naći i da će biti sve uredu
Hajde ne seri budalo, nego se nadaj najboljem
Nadam se da ce ga naći na nekoj curi
Kad bi i klix komentatori imali ta "interesantna saznanja" koja se spominju u članku, odmah bi riješili misteriju.
Procitah da je iz gornjeg vakufa a po faci bi se reklo da je iz zavidovica ili zivinica
Mozda je otisao u Siriju ili Irak?
Sudeći po izgledu horsaš je , sad il se negdje predoziro il ga je neko kidnapovo zbog dugova.
pobjegao coek od fukarestine...
ja tako kontam momak mi nestao, kad ono samo me ignorisao... to na stranu, jarane živ ti i zdrav se nama pojavio!
'84 godiste, to mu dodje 34 godine? Ako nije bolestan, ne daj Boze - ili kriminalac - pobjegao mozda covjek od porodice. Mnogo se kod nas guši u pojedinim porodicama, ljudi puknu i - jednostavno odu. Punoljetan, ako je zdrav - sretan put, buraz, tvoj zivot - tvoja stvar.
@VonMises 34?
nadam se da je sve ok, a cesto se desi odu tako kod neke trebe ili se zarakijaju negdje a vamo se citava drzava digne na noge da trazi, to bi trebalo zakonom i zatvorom kaznjavati.
jbo ti društvo u kojem čovjek od 33 godine može nestati (ako nije bolestan).... i još mu tepaju ... da je mladić....
Da nije i ovaj k'o onaj (zaboravio sam odakle je) otiso kod trebe u stan nekoliko dana, a nije pit'o staru da ga pusti. Nadam se da je ovo razlog sto ga nema.
ne ,nisam ga vidio
Možda je u Donjem.
Nadam se da ce biti sve uredu i da ce ga uskoro pronaci naravo,zivog ! Dosta mi je svaki dan da vise citam kako je neko poginuo pao izgorio izbo objesio ubio ....ovo je najgori dozivljaj porosice i psihicki slom sta je gdje je kako je jel ziv a nema ga nigdje informacija hiljadu a nista konkretno ..
A kada je izaš'o iz svoje kuće on nije znao da uskoro biće vruće osjetio je odma' da ga neko prati da života želi da mu se lati
samo se nadam da se nije pridruzio isilu ili jos gore sda