Potraga i dalje bez rezultata
0
Nestala učenica iz Doboja još nije pronađena
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e.n Bježimo preko noći, a ispod jorgana guramo jastuke... Vratimo se kad starci odu na posao, u 7. Hahahahahahaha :))))))))) No, nismo baš muslimani, bošnjaci smo :D A što se tiče cure, nadam se da je dobro, i da će je naći.
nju nisam ni tako Sveca mi !
muslimanska djeca ne bježe od kuće nisu tako odgojeni..
ove maloljetnike i maloljetnice treba dobro namlatiti oni mi kao znaju sta su problemi bjeze od kuce fol dobro namlatiti da se smire !
puka roditeljima: vezati djecu u kuci vidite da je sve poludjelo !
šta je ovo ljudi? pa sve sami nestanci.. iskreno se nadam da je mala dobro, samo da ne bude isti scenarij kao sa malom antonijom ... samo da sve bude ok......