Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ama nemamo kulture zato se desavaju ove atvari, pa ako se neko hoce ubaciti pusti ga, jok neda on ispred sebe po cijenu sudara.A kud se ivaj majmun zaletio da prestigne kolonu.
Bjezo je covjek u stranu da izbjegne peticu
das auto
Sivi golf bez rotacije i zvucnih signala preticao kolonu i zabio se u golfa peticu. Seljacina na kub!!
a sta je golf 5 radio na sred ulice i preko pune linije se htio ukljuciti lijevo u saobracaj?
Isprekidana linija drug i covjek stao da ga propusti i ovaj bum odozgo.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nije papak naučio da ne može golf preko pune i zabrane
@mujo1983 nije tu puna preticalo sluzbeno vozilo kolonu bez rotacije vidis da je u drugoj traci
@Fant0m upravu je covjek.Puno koincidencije.Onaj neki dan na SPEEDU..logika kaze ili je puno policajaca svakako..ili se vozikaju i drogiraju..pa pobogu u 7 dana 4x price o policiji!? I tako svake sedmice.Logika kaze da treba RESET.
@CauseskuSebijaa malo se preticala kolona bez rotacije svakako treba uvesti ostrije mjere pa i za policiju
Sarajevo je pregrađe Vogošći
Ovo je dio ulice izmedu dva kruzna toka nema pravca ni 300 metara... bas moras biti talentovano glup da ovde napravis udes