Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije to nista. Jer zakon za nas obicne ljude vrijedi duplo. Zasto? Zato sto moramo pokrpit rupe koje naprave guzonje. Pocni od vlasti pa do saobracaja. Na autoputu te pretekne mecka koja ide cca 170 bez obzira na ogranicenje koje je 130
U tvome komentaru se osjeti blaga doza mrznje, ovaj autoput je na svjetskom nivou i nije nikakav problem 170 pa ni 200
@ser_oliver sto znaci da i ti ugrozavas saobracaj! ako je ogranicenje 80 ili 100, dozvoljeno ti je 10 km/h iznad da vozis, ispod mozes isto ali poznavajuci kako drugi voze, ugrozavas saobracaj! ja, iskreno uvijek u tunelima vozim 10 iznad ogranicenja, na otvorenom do oko 150!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Polako i proračunato dragi ljudi.... žurba je šejtanski posao. :/
Daj Bože samo da nema povrijeđenih. Odgovorne kazniti. Toliko od mene