Komentari (163)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
_"Nesreća u Titovoj ulici: Tramvaj udario u kombi, saobraćaj obustavljen" E neka ga je udario. Šta će kombi na tramvajskim šinama? Ako policija ne radi, neka je tramvaj odradio posao. :)))))
ne odgovori ti meni...
😂 ne ferma ona ko robot 😯
U Sarajevu kad se desi nesreća u glavnoj ulici, čitav grad u blokadi do jacije.
Haj ba ionako je kombi ko i čips prazan :D
Tramvaj od ranije poznat policiji !
CHIPY udar... puče kombi ka' vrećica od čipsa :)
Kako znam u ovoj traci je zabranjeno vozit svima osim Gradskog prevoza i taxi-a(kojima bi takodje zabranio dok se ne nauce redu). Ovo je samo posljedica i policija treba platit odstetu grasu jer nisu nista uradili na sprecavanju voznje ovom trakom. Nije ovo incident nego redovna praksa koju svaki dan gledamo.
Tramvaju kombi dodjeo kao limenka od Cole. Samo je zgnjijeci. xd
Garant se neko od putnika zapričao sa vozačem,pogotovo u ovim Titovim tramvajima nema kabine uopšte....
Šta će dostavno vozilo u žutoj traci?
ovaj kopirao ono izlijetanje tramvaja u minhenu...moram mi sve ko i svabe
Iskočio tramvaj da ga reva ne uhvati...
Tramvaj nepropisno preticao