Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"prebačena na Kum".....a ko je kuma? :(
A svaki krkan i sjeda na motor, nije to za svakoga...
A gledaj asfalta ko površina mora :D METROPOLA SARAJEVO!
Upravo putujem kroz Evropu - Italija, Austrija, Njemačka. Ima i kod njih sličnih i puno gorih katastrofa na svakom koraku. Fakat nam nisu toliko grozne ceste poređući sa ovim šta vidim
Voze kao ludjaci.
Moja žena ima vrelu krv. Čim ja na put, ona hupa cup. Ženo moja, ženo moja, njega ću polomiti. A tebe ću, a tebe ću, doktoru ja voditi. Moja žena ima švalera. Nekog brku, nekog šofera. Na jastuku mome miris tuđeg losiona. Ostat će bez brkova i bez kamiona.