Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rahmet ti duši vrijedni radniče.. ti što si bukvalno 25 godina svog života proveo više pod zemljom nego na površini, željan i sunca i mjeseca..što si svojim crnim, vrijednim rukama donosio hljeb svojoj porodici. Rahmet ti duši.
lik nije bio rudar, nije radio u jami nego vozac lokomotive . neka mu bude laka zemlja.
Rahmet duši... Kod nas ginu rudari na površini, a šta je tek dolje.... Zato respekt za sve koji tako privređuju svoj hljeb i održavaju porodicu.
Prva vijest iz Kaknja a da je crna hronika u zadnjih nekoliko mjeseci. Rahmet mu duši
Rahmet ti dusi Nedzade..Sabur porodici..
Rahmet ti dusi!
Plata 680 km + topli obrok 120km. Još mu udareni porezi na sve i svašto. Hej tugo tugo, u normalnoj državi bi bio iznad prosječni stanovnik, plemenitog i cijenjenog zanimanja, a u BiH jedva kraj s krajem sastavljaju i odišu bijedom. Do kad će ovakav život biti u BiH ?
Jest, jest opste je poznato da rudari svudje zive ko bubreg u loju
Pokoj ti duši! Na ovu vjest nažalost neće biti ni 50 komentara, jer botovi onih koji nas svadjaju i gaze godinama, ne obracaju paznju na ovo...
rahmet dusi tvojoj, porodici sabur. Zalosnooo :(((
necemo cuti nikada vijest da je neki uhljeb politicarski krepao u kancelariji
najgore sto smi mi pod 23 godine vlasti SDA vise otupili na ovakve nesrece i govorimo da je od Boga a ne od dotrajale opreme i nikakvih uslova za rad
jadni NASI ljudi u NASIM rudnicima...
Sve vas lijepo molim da se suzdrzite ne prikladnih komentara! Nije politicka debata, vec smrtni slucaj!! Da mu se Bog smiluje, kao i njegovoj porodici!!
Naravno, neće naš političar da "pogine" barem od trovanja kad broji pare, znate ono lizne palac i broji.
U ELEKTROPRIVREDI SPERMULJA IZ TARCINA CISTACICA IMA 1500KM PLATU A RADNIK GINE ZA 1000 LOLLL STO PRIJE KRENE SA NEMIRIMA BOLJE JE ZA BOSNU
Ma kakvih 1000 maraka, nema ni 800 km
@trpanija fotokopir u elektroprivredi ima platu milju
Njemu rahmet dusi a porodici sabura.Tragedija na zalost koja se sve cesce ponavlja
Zar kod nas rudari nemaju benificirani radni staz ? Fakat ako nemaju, onda je taj posao najgori na svijetu...