Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar je merdzo, al ne da se ni stub.
Srbin iz Beograda Aleksandar Stojkovic...Nije za njih auto,traktor je ipak najvece dostignuce..
Sin Dragana Stojkovića Bosanca, želim mu brz oporavak.
Sace svi da krive vozača i da ga ljagaju, a niko neće da se upita pa mozda mu je dijete izletjelo ili neka zivotinja pa je pokusao da izbjegne ... -.-"
@karburatoranlaser Ne pravdam ga hljeba mi :P ali mozda mu je i pozlilo a mozda je mislio da moze proc kroz banderu... MOZDA nemojte zahebavat polovina Vas odma napada mada nezna sta je uzrok nesreci.
@karburatoranlaser a to tebi nikad nije pozlilo za volanom ccc ma ajde nebitno mogo je udarit i u predsjednika drzave, sta bi bilo kad bi bilo to ni ptice ne znaju.... pozz i ugodan ostatak dana :)
ja sam iz konjica... kakav centar konjica, ovo je ostrozac, samo ovi neupuceni sve to zovu konjic
Ostrožac pripada Općini Jablanica, idiote :)
ako je ovo ostrozac onda je konjic njujork
samo zbog ovakvih stvari necu da vozim ove nove mercedese, pa sam kupio pouzdano auto golfa dvojku dizela
hahahaha, meth, sve je to novo sto je nastalo u novom stoljecu :D
hahaha.... sve sami strucnjaci.. ovo je mercedes C 220 BlueTEC iz 2014 godine
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jel' Sandžo?
Mislio sam da su za crne Mečke zaduženi Sandže - i zapadni Hercegovci, Grude, Široki & Co. U fazonu, crna mečka, crne lakovane cipele, bijele čarape...
Pa i napiso sam zapadni Hercegovci. A bogme ima jedan Sandžo u mojoj firmi, nije smirio komplekse dok nije zbavio crnu polovnu Mečku (BTW, do sad je 3 X luao - vozi k'o mahnit). I on ne izlazi iz crnih šimika i bijelih čarapa...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vozač nije kriv stub mu izletio i oduzeo mu pravo prvenstva .... Pravda za vozača :-D