Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala investitorima što su nam omogućili da za male pare i uvelike narušeno zdravlje doprinosimo njihovim svakako debelim novčanicima, nemam riječi kako da im zahvalim, dajte im još iz budžeta neku hediju da ih još poguramo, malo su dvije slomljene ruke!
ovi iz zenice "ljekari" ne znaju nista osim poslati za sarajevo,
Zar mora i na ovo da se dozvoli komentarisanje?
auuuuu.... gassiiiiii đuuubrreeeeeeeeee.......
@EfendijaMunara Hoces li ti efendija hranit 3 hiljede ljudi plus njihove porodice
Radnik bi zw to u Londonu dobio milion funti, kod nas ce dobiti pola kile kafe i rahatlokum i surti, trpi i netalasqj
Nekidan ona atletičarka obje noge, ovaj obje ruke, iako kažu da ona nije slomila nego isčašila. Kako je ljudsko osjetljivo. Pouka da se ne bavimo vratolomijama i teškim opasnim stvarima, već da se držimo granice i da teže stvari radimo preko tehnologije. A ne glumit junake.
Brz oporavak zelim !
Brz oporavak!