Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vozac se prevrnuo! hajd sad malo razmislite o smislu recenice molim vas!
Ispade vozač ko golub prevrtaner. Prvo se prevrnuo, a potom i sletio u Malu Usoru.
sta je lancija? evo sa wikipedia Lancia (fonetski Lanća) je italijanska fabrika automobila, koju je 1906. godine osnovao Vincenzo Lancia, a od 1969. je u sastavu Fiat grupacije.Kroz historiju kompanija je poznata po značajnim uspjesima na reli takmičenjima. Posebno su poznati modeli Lancia Delta sa kojima je kompanija ovojila svjetski reli šampionat (WRC) 6 godina uzastopno (1987-1992). Takođe su osvajali šampionate sa modelima Fulvia (1972), Stratos (1974, 1975, 1976) i 037 (1983).
lancija je automarka ;)
Auto hebala te Lancija. Ja sa kamionom isao, profura covo u Buleticu pored mene, ja kontam da mi se kamion ugasio, kad nije, nakon par kilometara vidim zastitna ograda izvaljena...kad ono, Lancija. Zao mi lika, ali brate nije onaj dio puta za velike brzine...zelim mu brz oporavak
ajd sto se vozac prevrnuo, ali sta im je Lancija
...vozac se prevrn\'o !? a sta je bilo s\'avtom ?!
jos kad autoput izgrade bice 5 mrtvih dnevno, niko ne zna voziti
Ovo je neki raz.ma.za.nsku mu.s.li.majmun
Pravoslavni Bosanci su samo glupi, nije njihova krivica sto ih je prevarila Srbija da su Srbi. Niti jedan Srpski kralji ili bilo sta Srpsko nije zapisano da je koracilo zemljom Bosanskom. Zato, nemoj mrziti Pravoslavce iz Bosne, vec Srbiju jer je lopov i steti nam svima, namjerno, bez stida.
ako je srbin dobro je