Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba kažnjavati i ove što voze 20 i smetaju na cesti
definitivno, najveci uzrocnik saobracajnih nesreca i jesu vozaci koji voze 10 KMH ispod ogranicenja i naprave kolone po 2-3 km.
Od prilike i oni su kao.stablo nepredvideno koje izneda padne na put i oni.mogu ugrozavat saobracaj.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Za ovo ba zapadu ides psihologu i psihijatru. A kod nas ne znaju sta da rade sa ovin slucajevima. Posaljes l8jepo kaznu na koju hiljadu na adresu ovu, maksimalno broj kaznenih poena pa neka se oni dogovaraju tko je vozio i tko ce platiti. Nema registracije dok ne platis kaznu, jasno ko dan.
ovo nista drugo nije sem divljanje i bezobrazluk i takav i odgovor treba da bude, specijalci lisice i psihijatrija par mjeseci !! i to sve da se snimi
Ovaj lik je majka tereza na kakve se inace nailazi... Za sat vremena voznje na magistralnom putu u prosjeku vidim jedno auto u jarku, dva zamalo izbjegnuta frontalna sudara, jedno desetak kockasa koji preticu kolonu, a ovih sto preticu na punoj obicno ima vise nego onih sto preticu gdje je isprekidano...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
I sad ovo kao neki strašni članak na Klixu. E moj Klixe koji ste vi kokošari. Ccccccc
Ovo je bilo obilazenje a ne preticanje. Covjek vozi ko puz.
Ovakvih junaca na svakom čošku.Ogledalo nefunkcionalnosti sistema i zakona
Pa sta ce covjek morao ga je prestici, zamisli ides iza ovoga do Zenice pa stvarno…
Ma ovaj ide u rikverc da stane ispred škode jer mora da spoji akumulator na škodu, neće da krehne škoda
Treba kažnjavati one budale što pretiču ljude koji voze normalnom dozvoljenom brzinom i po propisima.
Oni najviše ugrožavaju saobraćaj
Nigdje veze, jest puna ali ovog pežoa možeš pretrčati. Jest preticao preko pune ali ne vidim da je ugrožavao bezbjednost. Pežo sitan I sve se vidi preko njega a i spor je do bola. Da ima više policije i da isključuju ove sporače, manje bi normalni preticali.
Samo uvest kaznu zatvora za ove kamikaze. Jer svaki treci vozač na bh cesti je kamikaza.. Vise mi uopće nije zao kad vidim da je kamikaza poginula negdje u kanalu ili u zidu.
Ma mene boli k kad poginu ovi sto voze brzo i krse pravila. Ali vecinom nevini ljudi sa druge strane zavrse mrtvi
treba zakonom zabraniti ove kante sto smetaju jer ovi bosanski sumaheri zure da poginu pa im smetaju. u kakvom debilnom drustvu zivimo najbolje pokazuje top komentar i broj lajkova. ali zato je fizika na srecu neumoljiva, u 99% slucajeva ginu sumaheri sa audijima i bmw-ovima, ali bosanskom seljaku je za nekako ipak kriv pezo 106 i slicna auta...
Smijem glavu dat da ga je i ovaj sto snima isto pretekao, bogalj vozi 20 na sat
Treba ove kante maknuti s puta. Zakonom zabraniti da se auta euro norme ispod euro 3 ne mogu registrovati i voziti
A nek si i ti odma poslao klixu snimak. Jel to tvoj vrhunac ? USPJEO SI U ZIVOTU 😂
USPJEO si i ti zavrsiti srednju skolu
Ovaj je poznat policiji od trimera motor ubacio u pezova😂
Pod hitno prodati merca i da kupi sebi bemwe. Poyy
Pod hitno prodati merca i da kupi sebi bemwe. Poyy