Komentari (303)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ispunio mu se životni san. Pokazao je da je glavni u Sarajvu još i na klixu izašo da se more faliti po Njemačkoj xD
@fbUser1598440372 koja je to fukaraaaaaaa, u Njemackoj je gradjanin drugog reda i za ovakvo parkiranje tamo bi bio promptno odslepan
Prvi mu dolazak u Sarajevo.
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Jedan od mnogobrojnih seljačina sa lovom.
@hudnjak Budi siguran da je on i bez love i bez mozga.
Našem gradu nedostaje 5000 parking mjesta
Oličenje papka iz dojaspore koji misli mečku dpvezo u sirotinjsku Bosnu pa je faca a gore bauštelac štedi svaki OIRO
Čuj bahati potez! Realno Sarajevo nema parkinga u u gradu kao sto to ima u većim EU gradovima, da se bilo gdje auti mogu parkirati ako je obilježeno.Pola tih zgrada Austrougarskih treba srušiti i sagraditi garaže na spratove 100m x 100m, na 4 sprata!
taman kako treba, nista nije pogrijesio.
Znamo i inicijale S.N.
Pravi Šerif Konjević...............
Trebali su ga odslepati, pa da i pored kazne, plati i pauka. Debilizam prve klase!
A stvarno debilizmu nikad kraja. Najvise me nerviraju ovi nasi dijasporci, rentaju auto tamo i onda dodju ovdje i krse sva saobracajna pravila, a tamo ne smiju ni pomisliti da nesto ovako urade. Ovdje smiju i kroz crveno proci hladno. Meni je to ravno pokusaju ubistva.
Ne mora znaciti da je iz Njemacke, ovako ovi domaci peraci para i kriminalci registruju auto tamo na nekoga da im se ne bi mogao oduzeti ovdje ako padnu..
Seljaober a gore amidzicinuuu kreseee u autuu majkuuu mu bezubuuu seljackuuu.crkli dabogdaa izdajniciii majku vam u grobu jebeeem.ja krvario da bi vi jebalavali sestreee i piveee ispijaliii
Majkuuuu ti karaaam Meddedanskuuuuu seljackuuuu
@goouser1588061225 Malo pretjero si za dijasporu
Naučio u Njemačkoj
Nije ni cudo kad u BiH-a ima 70 miliona ne naplacenih kazni a glavni Baja je iz Sa sa preko 200 000 km neplacenih kazni, znaci objesi kaznu macku o rep..
Zbog ovakvih treba uvest vizu za Sarajevo!