Komentari (235)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kazna 500 KM za narušavanje javnog reda i mira i vozdra
Plus pauk
samo anex 7
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Tamni vilajet...dobro došli...
Misliš Narod i marva :)
@Diplomatic 5555 Koja partaja dolazi ? Ima li šanse da se i ja uhljebim neđe :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sarajevo grade, šta ti papci rade.
I niko nije zvao pauka ?
ne kontam zasto pauk nije bio na mjestu za 5 min!?
Covjek nije imao gdje parkirati ,nije do njega:)
Po kratkom postupku, pauk, kazna 2000KM + 2000KM preuzimanje automobila iz pauknice + takse + pdv, majmun nikad više neće pomislit da se približi šinama.
u kroata 2,4 promila 24 tisuce chuna,pa ti vidi
kazna 10000 zbog papaka koji misle da su zauzeli grad glume face i oni su najjaci
Papak došao sa brda pa misli da može stati kao na rodnoj livadi. GRAS bi trebao dići tužbu i tražiti naknadu za izgubljene novce tokom pola sata prisilnog stajanja.
Boze dragi sačuvaj nas vise od ovih seljaka...Navikli da u svom selu parkiraju uz svaku štalu pa misle da tako mogu i u gradu !!! A i policija NIJE NIŠTA BOLJA,,, Takav papanluk nema nigdje...Pišu kazne ljudima što parkiraju kod svojih stanovai koji nikome ne smetaju...i koji su tu parkirali cijeli izivot...a po gradu haos i oni ništa ne poduzimaju...pa kako će poduzimati kada su u dosluhu sa ovim seljacima...jer su i oni isti seljaci ko i ovi njihovi rodaci
Zamisli kakav seljak moras biti da ovo uradis...
Pa ima li u gradu Sarajevu, pauk i parkring služba ?
ne radi nakon 20:00
preko 200 komentara za ovako nebitnu vijest...narod nema preca posla
Dobit ce on racun od javnog prevoza minimalno 2000 km za ne vozene linije.
Ukloniti vozilo, zaplijeniti ga, oduzeti vozacku uz dozivotnu zabranu. Samo tako je moguce iskorijeniti primitivizam i nauciti osnovama kulture u saobracaju, kao i u zivotu uopsteno!
A sutra bi policiji sve po spisku jer su vas kaznili eto jer ste samo malo preko ogranicenja vozili, samo sam stao da kupim nesto na trafici i slicno... Ko nas ne zna, zlatom bi nas zlatio.