Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sport u BiH radi idiota koji so nazivaju navijacima.Vis se vikendom ne moze sa djecom setati.
garant su skutori,ili banjalucani,bosnjaci ne prave nerede oni jedu zlatnim kasikama kulutra :)
jaoooo, klubova i k.ur.c.a.
da hoce vala dvorana u travniku biti zavrsena da ovi selajci iz travnika ne dolaze vise u Turbe
A ja mislio da je taj svijet u travniku onako fin i saburli... a vidi ovo aaa
http://pokit.org/get/?67f5874c32de06c71f488a0e8823c7ae.jpg evo demant na klix. :) pičke prodane :)
za seljaka ,kokošara i jednog od mentalno zaostalih iz nove bile.Travnik je bio grad oduvijek,a nova bila selo i to če i ostati.a doče sipa i kod vas,samo polako...............
najbolje su stonske kamenice
šta fali kamenicama , malo limuna iscidiš na njih i ko cukar.
Kazniti pojedince koji su napravili nered Svako ima ime prezime adresu Policija da ode kucama i hapsi stoku
bila sam na tako reci UTAKMICI! Bilo je nereda, ali nije razlog da se ne odigra utakmica!? KAO NECE BUGOJANCI DA IGRAJU BEZ PUBLIKE!? Ma ajde molim te! Moglo ih je 50 stat samo ih nisu pustlil jer su razbili auta pa zato...i sudija je trebao svirati pocetak, ko nece da izadje da igra nece, hvala dovidjenja borcu pobjeda a oni kuci radi svojih navijaca... portalcici sire dezinformacije... pozz svim poznavaocima rukometa i pravila!
u cijelom svijetu je ovako, navijače više ne zanima sport, samo nasilje.
Bugojanske pi**** zamalo da dobiju po pi*****. Borac Travnik ponos vezirskog grada.
Vandali su dosli nabijenih kompleksa jer su im momci iz Gerile otisli u njihov grad, njihovu dvoranu i ponizili ih navijanjem. Danas, sta je bilo, bilo je al' vidim da niko od Bugojanaca ne spominje da su imali poziv 20 na 20 il 30 na 30 da se tuku. Lako je prosipati suplje preko neta i hvaliti sami sebe al' realno gledajuci da ste mange kakvima se hocete pokazati dosli bi i vi u Travnik nenajavljeno i bez policije kao i Gerila sto je vama dosla.. Izmedju ostalog Bugojanke vole primat od Travnicana a primit ce te ga i vi ("vandali") prvom prilikom :)
Ja cirkusa, cuj Gerila. Travnicani su uvijek imali dobrs sahiste i neka na tome i ostane, pa Gerila bujrum!
hehehehehe, opet se potuurad zakamenjala hahahahaahha pravi ste talibani otaac vas yeebo loyavi primitivni. agresivno a glupo.... i samo jaki u grupi. na samo sve same pice
nekad je Borac Travnik bio veliko ime BH rukometa i igrao derbije sa Zeljom,Bosnom Visoko,Krivajom Zavidovici,Konjuhom a danas su sve ekipre rugloo BH rukometa,nazalost .