{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava

Zaboravio si lozinku? Resetuj lozinku.


Unesite e-mail:


Nerdin Ibrić napadač na policijsku stanicu u Zvorniku

Piše: G. D. - A. Dž./Klix.ba
27.4.2015. u 21:48
28.4.2015. u 07:14
174
Nerdin Ibrić napadač na policijsku stanicu u Zvorniku
174
Napadač na policijsku stanicu je 24-godišnji Nerdin Ibrić iz mjesta Kučić Kula koja pripada opštini Zvornik, potvrdio je večeras za Klix.ba Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova RS.
On je večeras oko 19:00 sati upao u policijsku stanicu Zvornik i počeo pucati. Ubio je jednog policajca, a dvojicu teško ranio.

Policija je Ibrića savladala i ubila. Lukač je rekao da je dosadašnji uviđaj pokazao da je Ibrić znao kada je smjena policajaca u stanici, te da je baš u to vrijeme došao i počeo pucati.

On je kazao da je napadač stigao automobilom ispred policijske stanice i policajca ubio na vratima. Potom je, kako je kazao, ušao u policijsku stanicu i nastavio da puca i tom prilikom ranio još dvojicu policajaca.

Policajci su zatim počeli pucati prema njemu i usmrtili ga. Ibrić je bio naoružan s dvije puške i pištoljem, a džepovi su mu bili puni municije, rekao je Lukač.

On je ranije ocijenio da je ovo teroristički čin.

Obavještajno-sigurnosna agencija je u petak obavijestila sve agencije o mogućim novim napadima na policijske stanice širom BiH, javila je FTV.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: