Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
opet neko nekom dužan ...pa pali auta,,
ZAPALJEN AUTO U LONČARIMA Share Lončari 29,05,2012,G,. Policijski službenici PS Pelagićevo jučer su obavili očevid lica mjesta radi utvrđivanja uzroka požara na PMV vlasnika iz Lončara, pri čemu je utvrđeno da je NN osoba ili više njih u noći podmetnula požar na zadnje sjedište vozila, koje je bilo parkirano u dvorištu kuće vlasnika, nezaključano. U požaru, kojega je vlasnik vozila lokalizirao uz pomoć susjeda, izgorjela je unutrašnjost vozila, pri čemu je nastala šteta od 2 000 KM, izvijestili su iz Centra javne sigurnosti u Doboju.
Sarajevo: Tokom noći gorjela dva automobila Srna - 16.08.2012 09:34 SARAJEVO - U četvrtak poslije ponoći u Sarajevu su na različitim adresama gorjela dva parkirana automobila. Povrijeđenih nije bilo. Kako je za portal Klix.ba potvrđeno u Operativnom centru MUP-a Kantona Sarajevo, u četvrtak je u 00:55 sati stigla dojava da je u Džananovoj ulici u Sarajevu zapaljen audi A4, koji je u vlasništvu osobe inicijala E. A. Uviđaj će biti obavljen u jutarnjim satima. Osim automobila u Džananovoj, zapaljen je automobil u Šehidskoj ulici. Dojava je stigla oko 1:40 sati, a gorio je parkirani renault scenic njemačkih registarskih oznaka, vlasnika K. B. Uviđaj će, kao i u prethodnom slučaju, biti obavljen u jutarnjim satima.
Objavljeno: 09.05.2012 Rezultat uviđaja policije i vještaka Automobil Sretena Manojlovića namjerno zapaljen Nakon intervencije sarajevskih vatrogasaca u utorak ujutro u ulici Himze Polovine do broja 2, u naselju Breka, kada je gorio automobil marke BMW, uviđaj su izvršili pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo i sudski vještak PPZ-a. „Nakon izvršenog uviđaja ustanovljeno je da je požar uzrokovan otvorenim plamenom“, izjavio je za Source.ba portal glasnogovornik MUP-a Kantona Sarajevo Irfan Nefić.
Nemojte sirotinji paliti auta ! Pali.. nase`` aute ,sve, koje smo politicarima i ostalim lopovima omogucili !
POLICAJKA IZ ZENICE OSTALA BEZ AUTA: Piroman joj zapalio Fiat Punto FOTO 16.04.2012. - 11:45:37 Nepoznati piroman je kasno sinoć, oko 22.40 sati, zapalio Fiat Punto (996-M-049), vlasništvo policajke Tanje Z. iz Zenice, koje je bilo parkirano ispred zgrade u Ulici Jalijski put 9.
09.07.2012. - 13:53:55 Mostarska policija se dala u potragu za nepoznatim piromanom koji je jučer, 2 sata iza ponoći, posuo benzinom i zapalio vozilo Fiat Bravo, vlasništvo Anje Puhalo, voditeljice mostarskih mažoretkinja, koje je bilo parkirano između zgrada u Ulici Kralja Tomislava, iza restorana Megi. Inače, u u posljednjih godinu dana, to je čak 15 slučaj paljevine vozila u Mostaru i još nijedan piroman nije otkrive
sve je zapaljeno u ovoj godini. nesumnjivo, u BiH postoji organizovana grupa koja pali aute.
Čelinac: Zapaljen \"porsche cayenne\", istraga u toku Banjalučka policija vodi istragu o paljenju vozila marke „porsche cayenne“, koje je ranije otuđen u Banjoj Luci. Da je ovaj automobil zapaljen prijavljeno je policiji sinoć oko 21 sat.
@ s gdje su ti datumi ? ovo u Sarajevu mescini danas?!
Nepoznate osobe podmetnule su požar na automobilu VW Sharan koji je bio parkiran u ulici Grada Bakua, općina Novi Grad Sarajevo, i bacile bombu na Grbavici. Paljevina auta se dogodila u subotu oko 17 sati. . Obaviješten je kantonalni tužilac u Sarajevu, a uviđaj je obavila ekipa MUP-a KS, te vještak PPZ-a koji je konstatovao da je auto zapaljen otvorenim plamenom i zapaljivom tečnošću.
SARAJEVO: U Starom Gradu zapaljen automobil Ponedjeljak | 09.07.2012. U ulici Dugi sokak, općina Stari Grad Sarajevo, u nedjelju oko 7.10 sati je došlo do požara na putničkom vozilu marke “fiat bravo”, vlasništvo Š.E. iz Sarajeva
18.07.2012. | PIŠE: SRNA BANJA LUKA Nakon prijetećih SMS-ova zapaljen automobil Aleksandra Radakovića Vlasnik automobila rekao je policiji da je požar podmetnut, te da već duži period dobija prijeteće SMS poruke sa njemu nepoznatih brojeva
Zapaljen automobil Branislava Mitrovića Policija u Laktašima traga za osobama koje su bacile zapaljivu tečnost od koje je izgorio automobil „Daewo nubira“ vlasništvo Branislava Mitrovića, šefa prodaje i naplate u banjalučkom preduzeću \"Elektrokrajina\". 02.05.2012 14:07
Zapaljen BMW 7 funkcionera SNS-a Dragan Sladojević, Danica Popović - 18.04.2012 07:00 Foto KNEŽEVO/SKENDER VAKUF - Skupocjeni BMW 7, koji je koristio Petar Šarić (59), beogradski biznismen, zapaljen je u ponedjeljak naveče u Kneževu/Skender Vakufu, a povrijeđenih u požaru nije bilo, potvrdio je \"Nezavisnim\" izvor blizak policiji.
Policajcu zapaljen auto TREBINJE - Policajcu Centra javne bezbjednosti Trebinje Obradu Vladušiću sinoć je zapaljen automobil marke \"Renault 21\", ali nije bilo povrijeđenih