Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dusha draga....... :( :( :(
Najveca tuga koja se moze desiti :(((( Sabur porodici
Krivim lose zdravstvo, da je curica bila u Njemackoj ili Americi spasili bi je 100%, ovi nasi uhljebi jedva znaju prehladu izlijeciti, fuj. Rahmet i sabur porodici.
Što valjaš gluposti?
Zdravstvo nam je smece, mati mi je umrla na KCUSu jer imaju jedan operativni sto a na cekanju 20 pacijenata. Poserem se na nase doktore i na nase zdravsto, sta ces sad.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tuga :( A vi sad bolesnici hocete li i ovdje sad poceti pisati gluposti,i one ostale stvari po cemu ste poznati na ovom portalu
nece