Pronađen mrtav u Starom gradu
0
Nefić: Američki državljanin izvršio samoubistvo
Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je baš zanimljivo! Pokušavao i \'\'uspio\'\' sebi zabiti nož u srce! Ko još izvršava samoubistvo na taj način?!?!?!?!? Malo mi ne pije vode ova teorija, odnosno \'\'nalaz\'\' obdukcije.... On Amerikanac, renta stan u Sarajevu, živi već nekoliko mjeseci, samo da bi izvršio samoubistvo, još na takav način.....zanimljivo!
pa ljudi jeste li normalni, zar bi kupio kartu da se htio ubiti? nigdje veze, neko ga zbo pa se sad usutili jer je mozda dijete nekog politicara u pitanju
nema sta sudska medicina nam je na vrhunskom nivou a da o korupciji policije ne pricamo - cuj na carsiji se zbost nozem par puta da se ovjeri i kupi kartu vjerovatno je misli o da ce ga poslat paketno u USA
..a moguce da je to ucinio i zbog zalosti sta napusta BiH,dokaz je kupljena karta da uspara pare voljenoj zemlji.Doduse nije mora tri put da se zbode,al sta bi reko nas narod\"treca sreca\".Nego ako Ameri cute o ovome bolje da i mi ne brljezgamo da se nebi sudili.
Ma da,ubio se.Dobro da je kupio kartu da mu BiH ne placa prevoz.
Pronadjen racun kupljenog noza kod umrlog tako da...
op sije sevarlije jebale vas vehasbije
Pa kakva je to logika pojedinih.. kakve veze ima ako je kupio kartu ?? jest malo cudan slucaj ali nije nelogican i nemoguc, mozda je covjek bio pod uticajem halucinogenih droga/alkohola ili kombinovano pa se utripovao, mozda je primio neki poziv malo prije toga koji mu je bio motiv za samoubistvo, kartu je mogao kupiti i mjesec dana ranije kakva je to logika ??? sta se pravite pametni, bolje idite cistite snijeg :)
ako su ga njegovi roknuli, pa zaprijetili nasima da ne pricaju...
sljedeća vijest će biti da se neko rokn\'o utoko s leđa - samoubustvo iz zasjede!
Cuj ovo kupio kartu za USA i izvrsio samoubistvo u to mogu samo djeca da povjeruju nema logike nikako ....
Ovo je od vjestaka-seljaka. Stidite se.
Lik izvrsio samoubistvo 3 puta izbodan... Hmmm .. Uporan decko :D
pa kako ste vi ludi,,normala da se nije ubio,,gdje je predmet kojim se ubio,,valjda ga sakrio poslije... a nasi se prepali jer je americki drzavljanin,,pa da amerika nebi skocila na noge..
Bezočniju laž još ne čuh. Još na dnevniku rekli da je samoubistvo. Aha...
Svaka cast, sve smo vam povjerovali !!! KAKO VAS NIJE STID LAGATI O NECEMU OVAKO BITNOM !!
Na avazovom portalu pise da se covjek navodno \"sam\" ubo tri puta u grudi, tacnije pokusavao je da se ubode u srce, i tek iz treceg puta je pogodio u samo srediste. Hahaha, ako se ovdje radi o samoubistvu, onda smo mi svi rasli u saksijama..