Rasvijetljen pokušaj ubistva
0
Nedim Delić uhapšen zbog napada na Amora Zajku
Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I sta sad, hoce li dobit 20-40 godina zatvora ? Ili ce opet na ulicu da pokusa jos nekoga?
svi vi štrumfovi vi ste PI_.ČKE najveće noževe nosite, ne smijete na šake
Mi smo stara Sarajevska familija, šljamu jedan, sve ću vas ispucati, j.e.bo li te tvoj drug Tica šiptar, eto me odma samo reci.
Koga ces ti jado ispucat,haj sad da se nadjemo papak jedan.Ja sam barem iz foce a odakle si ti picko jedna mutava.
Manijaci pyzde, sve ću ih ispucati i prodati transove Hordama. JA SAM VAS STVORIO, JA ĆU VAS UGASITI! Tica k.i.ta baš.
radovane karadzicu ljubim te u bradu, bili smo na selu sada smo u gradu
ma pustite i njeg nije covijek htio,, to je ono slucjno :P kad pustate one sa marihuanom i bombama
@@@@@@eki Ubiste se nekakvim dokazima o pripadnosti gradu. fgr.. Zeljo nastao u Kiseljaku ? Kondukteri ? Ne ttreba dalje o kompleksima ? clanska hz iz 98-e na kojoj pise mrzim ze Zeljo ? hahaha Sto bi rekli nadrealisti ( navijaci Zelje ) : ma bjaaaziii........
O RATKO ŠTO ME NE ZAKLA?!?
bojkot proizvoda
Nedim? Pa ovo mi je školski drug iz Vogošće, šteta za dečka, znam ga od malena, trenirao fudbal u Unisu, milsim da je i u Želji bio. Loše društvo. :((
hocel ivaj usrani portal ikada obnoviti rubriku nightlife mozel mi ikooooooooooooooooooooooooooooooooooo objasnitiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii toooooooooooooooooooooooooooooooooooo!??!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!?!?!??!
nedim, jesi li to ti?
Pa ekice oko moje kako nema veze?? Pa vi non stop prosipate nebuloze kako ste vi najstariji \"gradski\" klub,a osnovani ste 25km IZVAN grada,i još vas osnovaše seljaci i čobani odsvakud kojima je vrh vrhova bio da dobiju posao kao kondukter!!!!
 
Likovi iz Istočne Bosne i Sandžaka su poznati po svom asocijalnom i amoralnom ponašanju. Bezskrupulozni likovi koje treba deportovati iz Sarajeva u v.uko.jebine iz kojih su ovdje šljegli.
Srebrenica? Je li to ono mjesto gdje su bule davale pi.c.ke hrabrim srpskim oslobodiocima da ih propuste do Rajvosa! Trazili ste - Gledajte!