Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta je ovih dana sa svetosavskim živaljima? Bože sačuvaj i sakloni. Pali su u kriminal, jad, bijedu, terorizam i duhovnu i materijalnu siromaštinu ti Dodikistanci.
Ti si zaista izgubljen kmete..to kao nema svega toga što si nabrojao U fekalistanu???
Jesi se opteretio Srbima, koju god vijest procitam vidim tvoje sovinisticke komentare. Da je ovo drzava, kao sto nije, odgovarao bi pred sudom za sirenje mrznje i netrpeljivosti. Ali prije toga te treba poslati na psihijatrijsku procjenu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jel u RSu ista drugo rade osim hapanja auta po Sarajevu? Ne bih nesto rekao
@jimmy96 Sta ce radit fukara...
Gle Kusmuka, staroga ajduka, baš mi žao što je tako pao!
To nije taj. Dragan nikad nije bio u kriminalu.
Gle Kusmuka, stariga ajduka, baš mi žao što je tako pao!
Cuj KUSMUK, haj sto su im Turci babe hebavali I sto su ih pravili, al sto im ovakva prezimena dadose, to im je najgore. Kusmuk (tur) bljuvotina, rigotina, sadrzaj povracanja...
Ne mogu da vjerujem da je od ranije poznat policiji
Je'l to opet kradu po Sarajevu, zar ih nisu pohapsili?
Trebaju napraviti udruzenje gradjana "od ranije poznati policiji" i traziti veca prava pa mozda i paradu poznatih policiji napraviti
Kusmuci poznati lopovi i kriminalci. Šta ti je Đorđe Kusmuk, kriminalac iz granične?
@vrucvetar1980 šta te koči-reci mu u oči, ako smiješ, što se nepobiješ?!
DODIK: Pustite njima neka ih pohapse, pa ce oni tuziti drzavu kada ih ovi prebiju.Nakon cega cemo mi reci da Srbima nije mjesto sudjenja Sarajevo.Usput ako nadju ubice, neka ih, reci cemo opet da smo saradjivali.Putite i neki spin da smo i mi kao ucestvovali u tome...
Znaju li ovi pravoslavni šta drugo raditi, osim pljačke, otimanja, genocida...
@RS=genocid Kriminal i krvni delikti su im uža specijalnost..
Znaci da su iznudili jedno priznanje.FMUP javio RS-u da pokupi kajmak.Federalci cupali lika za jaja, kako se prica :) Ovaj priznao sve, i sto jeste i sto nije. Ko je u ovoj prici kriminalac??????!!! SVI U TOM LANCU!
@mileopanak12 Nisam Care, nego sam najebao od obje strukture. Nepravda je teska uvijek.Ako mi kazes da nisam upravu, onda lazes. Bolje mi samo daj minus i produzi.
@mileopanak12 ma nije ba, njega su malo zbog boba ganjali, ne daju čovjeku ni da se drogira kako treba...
Nama hajra šro policija hapsi kad sudovi oslobađaju.Hitno uvest rigorozne kazne i ukinut pravo na žalbu,izgradit stotinjak zatvora gigantskih.razmjera,za čuvare angažovat raju sa biroa i onda hapsi redom gdje god kaga stigneš i nećeš pogriješit.
Sta li mu dođe Duško Kusmuk
svi u hapsanu i na prinudni rad...........olos