Komentari (217)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čobani Sarajevski... Narugali bi se Bogu dragom, a nema većeg smeća na svijetu...hahahah..
musli.man.ci sve vremenom pretvore u bezvrijedni pijesak a razlog je jednostavan, ret.ardirani su
Ima li igdje klip :D
Ili se praviš lud ili ti je nepoznata distinkcija između uzroka i povoda, ali to već zavisi od obrazovanja. Arzija, šta ćeš...nisi ti kriv, opet su ti podvalili. Ti si samo jadna žrtva, ovaj put jaDnog školstva BiH. Pored 75% nepismenih nisi ti ni loš. :D
Osnovom jednoga tipfelera (sto mi promaklo jedno slovo "j") ti si iskonstruirao cijelu pricu. Zar stvarno mislis da me zaboli da li ce mi ili nece netko iz BiH povjerovati? Sve sto raditte, radite sebi. Ja sam prije iznimka, nego pravilo, jer vecinu ostalih uopce ne interesirate. Vrijeme za razgovor je odavno proslo. Pogledaj se u ogledalo i vidi zasto. Kao sto sam vec rekao, mene apsolutno zaboli za vase misljenje.
Mozda zivimo na 24 odsto BiH, jer zivimo u gradovima, ali posjedujemo mnogo vise od 24. Koliko ja vidim nasi koji su prije na prostoru danasnje tkz. Rs i imaginarne hb zivili svoje nisu proDali. Uvijek se mozemo vratiti, ne zavaravaj se, ne trazi.
Ili ex-komsija? Mjesas s.rps.ki i hr.va.tski...koji je to jos susjed 'poverovao'.
Loser, S.r..bijanski pasos vredi koliko i Bosanski i vize nisu potrebne za Evropu. Ili si ti iz Hr p.roterana izbeglica sto sad zivi u BiH pa imas 'putovnicu' (kad je vec spominjes) ili Rvat koji prica u ime S.rbina?
Naivan, ispranog mozga ili glup je ko god misli da je poceo r.at zbog starog svata. Taj dan se ispostavilo da se vecina gradjana BiH zeli odvojiti od YU, TO JE RAZLOG. Ili zelis reci da nije u.b.iyen svat ne bi bilo r.ata i mogla bi se odvojiti BiH bez problema?!
POLICIJO ZASTO NE BIJES MAJMUNE NA MRTVO IME
Ide vlak, ide vlak, a u njemu manijak :)
to su sve degenerici svim navijačima treba zabranit ulaz na stadion i dozvolit da napokon normalan narod dolazi na utakmice
Buhtlje žele prevljast na jugu, kao na Kosovu
Sandzaklije i siptari vode jug, eto vam kluba
Nikakvo cudo za sarajevo, koje je puno ratnih zlocinaca i kriminalaca koji su na slobodi.
Ma najbolje kad bih pametni ljudi prestali gledati fudbalske utakmice to je jedino sto moze biti korisno za Fudbal
ako je ovo tacno da cete doci u BL i horde i manijaci onda ste i definitivno 2 najsmjesnije navijacka grupe,al neka dodjite... vi kao neki rivalitet ganjate a ovamo zajedno pod ruku idete...daleko ste vi od svega toga...