Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koje nebuloze. Rođeni nisu uspijeli napraviti ništa konkretno pa se pošutili,dok po običaju zaključke izove likovi koji veze nemaju s navijačkim svijetom. Uglavnom, rođeni u ništa. Malo porazno s obzirom na brojnost i "opremljenost". Suma sumarum 20-tak red army na 10tak Konjice nikom ništa. Zapravo čak plus konjici jer trans nije pao. A sve ostalo što pričate nema veze s bilo čim.
Mislim da je svađa ispala oko izbornog zakona .....
Oo majku vam, pa sami sebe bijete.. Ja čudna naroda
Sramota
Kamenjarski neandertalaci se obračunali Oćito da neko nije bio legitimni predstavnik naroda koji ubrzo nestaje na svu sreću da ne zagadjuje okolinu
Ovo sve ucestalije navijacko huliganstvo u Hercegovini vec odavno prelazi zdrav razum ikuda i dokle sve o ovo vodi.Dali se ti navodni LEGITIMNI predstavnici i zastupnici Hrvatskog pucanstva ikad zapitaju u vezi ovog i kud plovi taj omrazeni mladi brod.Bojim se da su mnoge stvari u vezi ovog vec poodavno izmakle kontroli(ispricavam se manjem % pametnih i finih).Po meni bi se mnogo prece bilo pozabaviti ovim problemom vec osobnom borbom za vlast i dominaciju.
Rođeni ne miriju
Rodoč je zona odgovornosti Ultrasa.
RA ih napao da nedi bilo zabune
Rodoč je zona odgovornosti Ultrasa.
Napali ih Ultrasi u Rodoču.