Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisam ni mislio da su stali negdje da posjete muzej
navijaci stranka vas prati bit ce i za vas posla pred izbore za pokoji incident tamo gdje stranka odluci
Divljavi divljački. Od njih bolje nismo ni očekivali .Možda Amidža da malo razmisli i da koju markicu uloži u odgoj i vaspitanje ovih debila koji sebe nazivaju navijačima koji brukaju klub i grad gdje god da se nađu.
Ja stvarno nerazumijem prave navijače što od kluba ne traže da se ovakvi navijači udalje od kluba i da im se zabrani odlazak na bilo koju utakmicu u BiH, jer poznata je činjenica da postoji psihologija mase odnosno kad jedan počne praviti njesra onda mu se i drugi pridružuju .Udaljavanjem tih pojedinaca koji su poznati svima šalje se poruka i ostalim da se smire. Ovo je ipak prešlo sve granice jer ovakvi "navijači" FK Sarajevo gdje god dođu prave probleme.
vecina teskih, strastvenih navijaca, Hordasa, Manijaka, ili bilo kojih drugih su uvijek bili stoka bez obrazovanja, kulture ili bilo kakve vizije u zivotu. Kao mentalno i emotivno slabe individue, traze snagu i osjecaj pripadnosti i sigurnosti u grupama, u kojima cesto postaju jako opasni dok lijece svoje komplekse i iskaljuju sve sto ne mogu samostalno. Sve u svemu, kerovi avlijaneri u svojim coporima...
A zasto ne stadose na pumpi u PC-u? Mogli su je cijelu opuhat kad su toliki mangupi. Nema tu MUDONJA pichichi sve...
Hmm ne branim ali neplacen racun i jedna baklja sad spadaju pod divljanje hahaha hajde de
Ako si stvarno PiptarR, onda vjerovatno znas da je ova vijest "neplacen racun i jedna baklja" maksimalno ublazen opis onoga sto se stvarno desilo.
Ma znam ja to nego sam aludirao na koristenje naslova a onda u clanku mnogo blaze situacije
dokle više da pojedinci seru po bilo kojem klubu,historiji,tradiciji...nadrogirana balavurdija,obišao sam sa Željom sve i jedno gostovanje do unazad 7-8 godina,nikad belaja nije bilo jer stariji navijači nisu dopuštali....najgore je što će se opet ponoviti da neko glavom plati
kod nas u zemlji fudbaslki klubovi samo nacin ispoljavanja bjesa i frustracija. ko fol neki navijaci, kao prvo nasi klubovi nemaju veze sa fudbalom, i kako mozes podrzavat tako nesto, a kao drugo zasto divljastvom moras nesto dokazat.
Volim te ŽELJO!!!
zadnji put kad su pravili sranje u tuzli dino na tv-u ih pravda (kao i svaki put) da su bili ljuti jer im je bila skupa ulaznica za tekmu i neka slična sranja. samo oni prave sranja i onda se cude zasto ih svugdje mrze.
govna,gjde god dodju sranje naprave
@OmarSharaf ma to su obicni klosari a ne navijaci
i to usmrđela govna ....
Kakva uprava, takvi i navijači! I Zdravko Mamić ima svoje navijače, tako isto i Kusturica i Selimović
Najveće seljačine su ovi što se prave šatro-građani