Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tuzno je to da isfrustrirani likovi rade nesto ovako, mjesto da se udruze i dignu protiv vlasti, a ovako pridonose toj istoj vlasti, koja ne podrzava njihove ŽRS-a koji su ionako u raspadu, a sad plus u manjku jednog vagona...
Tužiti fudbalski klub i navijaće. Valjda na stanici postoje neke nadzorne kamere. Vrijeme je da se udara direktno po džepu i klubova i navijaća.
Na ovakvim se slučajevima vidi sva inferiornost i jad ovih ljudi, tzv. dobrijeh bošnja, glupana kosmičkih razmjera! dok omladina u SAD svakodnevno demonstrira i bori se protiv američkog režima, bošnje razvaljuju vagone!!!
Sa navijackim neredima je poceo ovaj rat. Sjetite se Zagreba i tuce koja se otela kontroli. Ovi huligani su idealni za unosenje nereda u drustvo, atmosferu straha u kojoj zivimo i uvod u sukob, nadam se, ne opet rat!
Spahiću ne preskači uzimanje lijekova.
Č..E...T..A..LJ..I.. OVO JE BOSNA! OVO JE BOSNA! OVO JE SARAJEVSKI SAJT J..E..B...E..M...V..A..M..M..A...T..E..R.. M..A.R..S..U SRBIJU. PALITE TRAKTORE!!!!! ŠTO DOLAZITE VAMO NA NAŠ SAJT DISLAJKUJEM VAM M..A.T..E..R Ć..E..T.N.I..C..K..U. NEKA RAZVALJIVAJU Ć..E.T..K..I..Ć..K...E.VAGONE I U.S.T..A..Š..K...E.. ISTO. JOŠ J..E.B..E..M..SVE PO SPISKU OVOM STO JE ON KO PISMEN DOŠO DA S..E.R..E.I BRANI Č..E.T..E..I.. .U..J...E. IDI I TI S NJIMA HOŠ SRBIJA IL ČEŠ KRVATIMA M..A..J..K..U..I.M.U..S..T..A.ŠŠ..K..U. TOOOOOOOOOOOOOOOOO RAZVALI IM SVE!!!
Toliko si glup da toga nisi svjestan.
Vecina ovih \'\'navijaca\'\' ne zna nabrojati tri standarna igraca svog \'\'voljenog\'\' kluba! Krajnje vrijeme da se fudbal u nasoj zemlji ugasi nije ovo sranje za nas ! j.e.b.o ti nas ! Ne sakrivajte mi komentare bagro jedna navijacka!
mozda sam ja glup ali si ti nepismen za sve pare .
@!!!! KONJE JEDAN NISU TO NAŠI VAGONI. NAŠE NISU DIRALII NEGO SU NAŠI RAZVALILI VAGONE .Č..E.T,A.M,,A I U...J,A,,M,.A,, J.E,,B. E. M TE GLUPA KONJE JEDAN!!!! SAMO RAZVLAJIVAJTE! TOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!
@A Budale to ne kontaju, a nama kažu da smo mi glupani. Jah... @ja i samo ja Nabieem te puta dva :D @Rz Robijaši dobićete opet po ušima, prema tome poklopite se pi ke jedne!
tim vagonima što ih lomite idete na gostovanja , to vam je isto kao kada bi zapalili svoj autobus .
Lagano sportski ovo mi sve vise lici na jedan scenario od prosle sezone kada su uvedene zabrane dolaska gostujucih navijaca. Nazalost, ali tako mi izgleda.
@@navijaC Eto ti ćeš mi reći kako ću ja pisati. Srpsko-hrvatski jezik je izmišljeni komunistički nametnuti jezik koji već od 1991 godine ne postoji. Ne samo da je bio nametnut Slovencima, Crnogorcima, Makedoncima, Albancima,Bošnjacima nego i Hrvatima i Srbima. Ako su već težili da bude jedan jezik u SFR Jugoslaviji koja se sastojala od šest republika i dvije pokrajine onda nije trebao nositi naziv samo dva naroda. Zbog toga i sličnih nametnutih stvari se Yuga i raspala. Ja pišem onako kako izgovaram a ne kako ti misliš da si učio na srpsko-hrvatskom.
sto kaze da nismo smjeli po zenici nista pa dobro vi ste ti strasni huligani robijasi sto nas niste napali onda hodamo vam po gradu i pjevamo ako ste vi huligani takvi napadnite i policiju i nas pa makar ostalo na pokusaju a ne ovako i jedno pitanje za vas na kraju koliko kosta trans?
U Zavidovicima je voz stojao sat vremena tu su se huligani udarali s policijom i bilo je cak i povrjedenih! Momak neki je zavrsio tu noc u bolnici , sto je meni zanimljivo pise se o steti koje su nanjeli na vozovima a nigdje ne pise da ima povrijedenih...Po meni treba ukinut bosansku ligu!
@A Slijedeci tvoju logiku, sto da ne razvalimo i stare golfove dvojke i napravimo vam \"uslugu\" jer te krntije vec preko 20 godina i najcesce su ucesnici u saobracajnim nesrecama. To nisu auti, to su suplji stari kontejneri na 4 tocka proizvedeni prije nego sto nas se pola rodilo pa se ne mozemo ni sjecati, a napravili bi vam time uslugu (smanjili troskove odrzavanja i stalnih popravki- kojih popravki sa polovnim djelovima koji se raspadaju- i odrzavanja.. isto tako kojeg.... kada svako malo izazvaju saobracajne nesrece a u pitanju su ljudski zivoti! A i pola zgrada je staro preko 60 godina, pa da to napravimo i sa njima, pa napravimo \"uslugu\" stanarima, jer ionako su rusevne (krovovi, liftovi, podrumi, ne zna se sta je u gorem stanju). Dakle, ako je \"usluga\" zeljeznici, onda sto se samo zadrzati na tome?