U ruci mu pukao "topovski udar"
731
Navijač teško povrijeđen nakon korištenja pirotehnike
Komentari (173)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Baklje i ta pirotehnika na stadionima je isfurana jos prije 20 godina jos samo na balkanu pale.Zali boze momka .
NIKADA VI NECETE DOCI PAMETI KRETENI GLUPI
Ne znate ni šta se desilo, samo znate osuđivati. To što momak od 20 godina više nema oka ni ruke nije vas briga. Kao niko od vas nikad nije uradio nešto glupo i nepromišljeno-. NE znate ni čitavu priču- Želim mu brz oporavak. Vi ste svi pametni zar ne?. PA nije jedini koji to radi na utakmicama. Nije bitan ni udar, ni obezbjeđenje, u pitanju je jedan mladi život! A klix treba da ukloni sve komentare.
Ma nije bolan \"nakon korištenja pirotehnike\" već \"uslijed korištenja pirotehnike\"... E jeste pismeni da Bog dragi sačuva...
To spada u kategoriju nestrucnog rukovanja.3 puta nakon paljenja uzimati tu napravu u ruke da se provjeri sta nije uredu je van svake pameti.
Zna li se ko mu je uvalio neispravnu pirotehniku? Nek tuzi proizvodjaca. :-)
I ja isto mislim da on nije namjeravao da uradi nesto lose, kao sto rece neko prije, mozda stvarno nije njegova pirotehnika. Jednostavno mi momak nekako ne izgleda kao neki huligan. A stvarno ne mogu da vjerujem kako negi mogu da budu ovako necivilizovani. Cemu tolika mrznja prema osobi koja nije nikome nanijela stetu osim sebi? Pokusajte makar saznati ko je momak i kakav je, bez takvih uvredljivih komentara. Ako nista, ja mu makar zelim da se oporavi i iduci put nek bolje promisli sta radi.
Sve vas je manje,sve vas je manje je bo te sve vas je manjeeeee,sve vas je manje,sve vas je manjeeee p...e pitarske
Zika izdrzi,mi smo uz tebe !!!
je li ga policija uhapsila? pa zamisli da je nasred ferhadije nekom djetetu u usta gurno topovski udar i pritom i sam ostao bez oka? jel bi mu i onda pisali želje za brzim oszdravljenjem?
@qlface ocam\' nisam ja to htio, a nisam ni znao s tim, a nije ni moje.. kao sto kaže ovaj red.. nisam ti ja bolan takav, to su meni podmetnuli ocam\'.. ma garant su nam to podmećale one č.et...e iz stočnog saraj\'va.. he he.. al\' dobro sad to nije ni bitno, nego šo mi ba sad kvariš plan za skupljanje pomoći lafo za liječenje vani, j..b..ga nisi fer, a ja konto malo da vidim svijeta bar ovim jednim okom i ša ima veze ako i ja loma štone zavrnem, ko da i ti ne bi
Ja sam licno zamrzio fudbal zbog toga sto se svakakva sra.nja desavaju na tribini, a poslije utakmice se vise govori o navijacima i njihovim manguplucima nego o igri. Umjesto da sjede (eventualno stoje i bodre tim) i gledaju utakmicu, oni divljaju i ponasaju se kao stoka. Ali ovako, svi vi koji pisete takve gluposti i osudjujete ovog momka, sjetim vam se svih umr.lih. Zar nemate drugog posla nego da dolazite ovdje i ostavljate takve zlobne komentare kao da je momak nesto vama uradio, a uopste ga ne poznajete. Nemate pojma kako je pristojan, cak sam cuo informaciju da nije bio njegov topovski udar, sto se iskreno nadam da je istina. Tako da ako vas nije briga sto se ovo dogodilo, ne prosipajte svoju neku ljutnju i nezadovoljsvo ovdje, sigurno ne pomaze ni njemu a ni vama.
ZOVE TE VEDRAN
eh moj keno zar ti je to trbalo...brzo ozdravljenje :(((
dva komentara ispod komentara od \"k.dž.\" su dobar pokazatelj prosječne inteligencije pitara. samo oni mogu nasjesti na očito sarkastičan post.
Na greskama se uci,ali najgluplji je onaj koji sve nauci na svojim greskama.
Kazes ovako:\"Nije momak kriv nego je kriv cijeli sistem koji ne funkcionise kako treba od politike, ekonomije, komunikacije,obrazovanja, drustva, porodice.... Mislim da momak nece vise nista bacati. Mislim da je naucio. Na greskama se uci.\" Samo ima tu jedan \"mali\" problem, a to je dok svaka budala nauci na greskama pola tribina ce postati invalidi. I nije kriv nikakav sistem nego upravo ON koji je bacao topovski udar. ON LICNO, a ne sistem, politika, ekonomija, komunikacija,obrazovanja, drustvo, porodica, zemljotresi, vremenska prognoza, globalno otopljenje, masoni, vanzemaljci i ostali dezurni krivci za svaljivanje krivice na druge, nego je kriv bas licno on koji je svojom rukom krenuo baciti topovski udar. Da su bolja vremena ne bi se ovako smio ponasatii, a kamoli jos besramno predstavljati kao navijac Sarajeva. Treba vratiti bordo boji znacenje koje zasluzuje, nasim navijacima sportsko navijanje i ponos, a papke u vuko.j.ebine iz kojih su sljegli u Seher da nam kvare ugled.