Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bilo bih mi drago da SIPA zaista radi svoj posao,ono ni po babi ni po stricu ali rijetko odlazi u DodikTvorevinu.....
Ljudi rade svoj posao, najbolje što mogu. i sve dok su na terenu, dok se vrše akcije, to je dobro i efikasno.
Zasto ne nepisete koja firma je utajila koliko poreza na ovaj nacin? Mislim da ce ovdje biti firme koje ce se spominjati a nisu ni 0,001% pomenute cifre utajile.
Sta ce u Vitezu tamo su svi posteni
Evo citam medije i niko nije objavio listu sta je danas i koga policija pretresala povodom ove utaje poreza i zadruge. Izgleda da je policija dosla do SDA celnika pa sada odmah medijska cenzura...hocemo imena ko je danas uhapsen i sta je policija pretresala, koje firme ??
Hoce li i visocke lokalne tendere procesljati? Tu ima zanimljivih stvari
Sve pohvale za SIPA-u, u Visokom imaju puno posla jer je Visoko oaza ovih krivicnih djela zbog kojih je zadruga pokrenuta. Hobotnica u Visokom je velika ali SIPA je jaca i pokazuje da niko nije iznad zakona.
Aha, to je ona akcija u kojoj hapse SDA mafijaše . . . ! ! ! Ma neće se to završit još za 3 godine najmanje, ako se bude čestito posao radio ... Akcija će trajati sve dok na slobodi bude i jedan s članskom iskaznicom SDA i i jedan simpatizer bez iskaznice .... Sad ti računaj koliko vremena treba da se sve to pohapsi ... ? ? ?