Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za ovog k r e t e n a iznad: si ranjen(a) u glavu. Javi se radi termina.
Klasicno samouistvo iz zasjede... Levat rokno sam u sebe u nadi da e biti osloodjen nekih obaveza ili da ce naplatiti nesto... Tuga.
Na kraju se ispostavi da je ona sama sebi otac...
... i kako se na kraju završi?
koliko ja znam poligraf se ni u kom slucaju ne moze uzeti kao dokaz ili osnova za terecenje nekoga jer nije 100% vjerodostojan. postoje i slucajevi u kojima u ljudi uspjeso prosli govoreci potpune lazi
PAZNJA: IGRANJE U ON-LINE KLADIONICI bet-at-ho.com je klasicna prevara. Naime, sve je ok dok gubite, ali ako dobijete neku vecu cifru samo vas blokiraju i nemate se kome zaliti.
znao sam da lazeee
Nije poligraf mjerodavan al itekako moze pomoci u daljem pravcu razvoja istrage. Ocito da mu je prica bila pravo sumnjiva i puna \"rupa\"
Mora da nas furaju. Jel fakat misle da je poligraf, koji je u naprednijim zemljama odbacen prije deset godina, mjerodavan?
cuj cojek ranjen a zavrsio na poligrafu....pa jel on osteceni ili optuzeni imal jos kakvih informacija.....rezultat poligrafa se valjda ne moze koristiti na sudu ili sta vec????