Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta ce seljaci drugo nego napadati neduzne ljude !!!
Ovo se radi o vrlo opasnim kriminalcima,narkomanima, od par godina poznatim Hadzickoj policiji,a bogami i cijelog kantona. HASKIC BELMIR (TOMBA) i njegov amidzic (maloljetnik) H.DZ. su tokom jucerasnjeg dana po Hadzicima mahali tim istim nozem ,dolazili do baste poznatog cafe bara NO LIMITA , prjetili,vrjedjali gazdu, gde je pozvana policija. Policija ih privodi i pusta za 5min. DA SU ODRADILI SVOJ POSAO KAKO TREBA do bodenja ovog neduznog momka nebi ni doslo. CITAM ove vase komentare, GRAS ovo GRAS ono, a ovde momak izboden od poznatih kriminalaca. OVO JE SVE HADZICKA POLICIJA KRIVA; NERADE NISTA ZNAJU SAMO NA CESTU STAT I PRUZITI LIZALO DA ZAKACE 20KM ZA PECENJE, naj gora stanica MUP u cijeloj BiH.Glavno im je kada se pozovu da te zastite da kazu mi im nemozemo nista, pa skini te uniforme daj te uniforme ko hoce da radi. samo mogu jos da kazem,neka je bog na pomoci ovoj nasoj djeci sa ovim kriminalcima i ovom nasom OVCARSKOM POLICIJOM.
Ode DUGI iz MUP-a, drugi komandir odmah otisao na g odmor, a ovi dole sto se setkaju po Hadzicima, njih boli briga, bitno je da zaustave koje auto, ako se neko nije svezao da mu napisu kaznu, oni ispune svoju zadanu normu, i onda lagano u kafanu. Zasto bi se vezao, kad se nikad nezna hoce li vas napasti ova budala sto godinama \"hara\" po Hadzicima. Iako nije sve ni do policije, malo je tu i sudstvo krivo. Pa gospodo, vi koji ste gore pomenuti, spasavajte ove nevine ljude sto ispastaju zbog budala. Izbacite traktore, konje i volove iz suma, upaslite Tombu i ove slicne njemu.MZJAS
treba mjenjati red voznje, najkasnije do 9.30 do 22.00 sata a poslije kako ko zna nek se snalazi
Napala ga dvojica gejeva sa cukom lutalicom.
HALLOO LJUDI JA SAM BILA OČEVIDAC, MOMAK JE NI KRIV NI DUZAN NASTRADAO.. NEZNAM ŠTO STE SE UHVATILI GRASA, NEMOZE VOZAČ RADITI 5 POSLOVA.. SVE JE TO STVAR KUĆNOG ODGOJA.. A SVI ZNAMO DA JE PAZARIĆ POZNAT PO NARKOMANIMA I DA ONI HODAJU SLOBODNIJE NEGO SVI MI.. ZALITE SE POLICIJI..
Na pijacu kada podjem ja Plase me GRASOVA vozila Neima djela sto ne otpada Neima dana bez udesa Tuzna je moja sudbina Vracam se praznih cekera Al strasi me huda istina Iz GRASA se niko ne vraca Ne trebaju nama cakije Kad u talu su GRAS i Bakije Hoce to kad vozaju Sandzaklije!
najžešće je kada kaže da je uviđaj u toku...
a iz Hadžića u Sarajevo.
2 narkomana iz Zovika Tomba i Dzeva nadrogirani i napadaju ljude prvo u Hadzicima na stanici a sad i u Kahrimanima ne mogu da vjerujem da takvi kreteni nisu iza resetaka... ocigledno Tombu nije onaj aganov metak opametio pa sad oce da ga neko drugi upuca :S zalosno sto se nista ne poduzima ccc
U SARAJEVU ĆE STRUJA POSKUPJETI ZA 47,4%, A NIKO NIŠTA NE ČINI DA TO SPRIJEČI. DOK SE MI, GLUPI NAROD, GLOĐEMO OKO DJEČIJEG PROSJEKA I VJERONAUKE U ŠKOLAMA, POLITIČARI NAS ODRADIŠE ZA 47,4 %. ZAŠTO SE OKO TOGA NE DIŽE FRKA? NIJE NAMA VAŽNA VJERONAUKA, IMAMO MI SVOJIH PROBLEMA.
Ne postoji pravi sarajlija svi ste vi doseljenici i seljaci
Bistrik i Bjelave su bas ravna naselja ovo je komentar za ovog gore sto proziva seljake po okolnim brdima Ne mozemo svi biti gospoda i zivjeti po stanovima,Mora neko biti seljak i zvjeti u Kuci
STOKA !
Lijepa moja ti se k.urca uhvati.Jer si gl.upa ko taj panj što su ubacili u vozilo.Zašto ti nisi tako trijezna u vozilu spriječila incident nego si se javila sa opaskom da je šofer pijan...jesil to gurala glavu gdje ti nije mjesto kr.etenušo s.eljač.ka?Treba te na taj panj n.abiti i sve ove koji smatraju da je GRAS kriv što je neki d.egeniča.r razbio staklo jer je lud i kriminalac.S.ere.m vam se na vaše intelektualne sposobnosti.
NAS.EREM VAM SE U REKLAMU JEL VAM JASNO D.EGENI R.ETRDIRANI!!!!!!!!!
Uvijek su u SA zivjele gube, a svi se preve gradjanima koji se rugaju ostalom dijelu BiH.Vidi se ko su sarajlije, nemate vi pravo nikom nista reci pogledajte sebe i oko vas sta se radi.Sve kriminalci, ...