Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
interesuje me kakvi bi bili komentari da je u Banja Luci napadnuta muslimanka?
teheran u svom prepoznatljivom trendu. sta je tu stoke zaludjene na jednom mjestu ni kandahar i kabul zajedno im nisu ni dokoljena
Jako si glup i jako si dosadan, idi trazi posla nesretnice !
Ti jedva dočekao?
JOS JEDAN TERORISTICKI CIN GENOCIDNOG NAKOTA IZMETSLAMSKE BOLESNJACKE MUSLIMAJMUNKSKE SEKTE A SVE POD POKROVITELJSTVOM IZMETSLAMSKE VJERONAKAZNE ZAJEBNICE SMRDLJIVOG REISA CERICA!
pa nije ni č... 16.09.2009. u 16:33 Interesantno je da je žena srpkinja, ne bi me čudilo da je i to razlog!? Ovaj dio ti stvarno nije bio potreban ,bez obzira koje je nacionalnosti moglo se svima desiti ,a ne zato jer je Srpkinja;Hrvatica ili Bosnjakinja ....svejedno je svaka koja bi bila ,zrtva je nasilja,jer zivimo u takvom vremenu ,a Dobrinja k\'o Dobrinja je jedno multi etnicko naselje ,kao mozda nijedno u Sarajevu ... zato malo pazite sta pricate i pisete...
@doe Tvoja stupidnost je bezgranična, Ništa nisi shvatio, a ja ti neću crtati .
uvijek ugrozeni srbi... sta kazu kad procitaju u crnoj hronici da je napadnuta nesrpska sosba bas me interesuje hahah
i u mojoj prodici je bio ISTI slucaj, a osoba nije srpske nacionalnosti,mogu li mi ovi provovaktori reci sta je onda u pitanju?!! kad te neko napadne ne pita za ime! dosta je vise sirenja mrznje!
@pitalac ti si bas neki glup covjek. majmune izadji pa protestvuj, ja cu se pridruziti. ne radi se o vjeri. ti nemas mozga pa to ne mozes shvatiti. Ako se organizuju protesti, ti i slicni tebi cete sjediti kuci i mahalat.
Hoće li sada biti protesta kako je ugrožena sigurnost građana? Čisto sumnjam, jer napadnuta je Srpkinja. Nije ih bilo ni kad onaj kreten zapali živu ženu.
To i jeste razlog.
@asd Pa reci nam o cemu se radi? Ko je manijak koji je napao zenu?
tobe jarabi, moj ulaz
@Pitalac Da joj je pala saksija na glavu mozda bi i bilo dileme da li je slucajno ili ne Ali posto se ovde radi o tome da joj je neko zaskocio s nozem za vrat, onda je jasno da nije slucajno !