Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
losa roba bila sinoc pa im i hitna smeta po ulicama.,koja nekultura i haus vlad na Sarajvskim ulicama to nema ni u pm.,
Koji je razlog sto je napadnut? Mozda mu vrucina udarila u glavu, fursao sa rotacijom umislio da je glavni na putu, uletio u makazice pa covjeka strecnulo i isprebijao ga! Ok upaliti rotaciju kad treba ali brate cesto sam vidio vozilo hitne da divlja na putu, nadvirim se samo sofer unutra nigdje zive duse!
e vala ovo je prevrsilp svaku mjeru ,napasti covjeka koji je prevlacio bolesnike
imati ćeš bolovanje i bježi u makarsku na odmor
Rekoh u Džalalabadu stanje redovnoooo :))))) . Divljač u kavezu Sadakistan :))))
sta je dzalalabad? gdje je to?
Pusti ga Lejla ne vrijedi se raspravljati sa poluinteligentom, zna beknuti 3 recenice ko mazga i stalno ih ponavlja, nemoj se spustati na njegov zavidni retardirani nivo jer ce te dotuci iskustvom.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Svakakvih budala.
udarila vrucina u glavu... sve to treba vodenim topovima rashladit'
J..e lud zbunjenog.
u jos goroj varijanti je8e zbunjen ludog
Da Bog da prevozio kretena koji ga je napao na dijalizu!