Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nek si ti štrumfove spomenuo pa makar..nije važno što je momak zboden..i što niko više nije siguran u gradu..bio navijač želje ili sarajeva.
klošarska posla!
Pamti pa vrati.....Opusteno samo !!!
Pozdrav porodici Handžić, a Harisu što brži oporavak želim...
PS. VELIČINU KLUBA I SAME GRUPE I DOKAZUJE ČINJENICA DA HORDI ZLA IMA GOTOVO U SVAKOM GRADU U DOMOVINI, A ŠTO JE ZA VAS, KOJI BTW NE ZNATE DALJE OD ILIDŽE (GEOGRAFSKI) I OD NOSA (INTELEKTUALNO), MISAONA IMENICA!
@TUGA BGM VI PLAVE ŠTRUMFOVSKE PIZDE I ŠIPTARSKI NAORUŽANI SELJAĆIĆI KOJE DRZITE KAO VODJE STE POSLJEDNJI KOJI IMAJU PRAVO GLASA! TIŠU I GLEDAJ PRVO U SVOJU \"INFILTRIRANU\" GRUPU! PS. I DA NAS IMA \"DOŠLA\", NIJE PROBLEM, BAREM SMO SVI IZ BOSNE, ALI VAS JE 80% RODJENO VAN BiH, TAKO DA.....TIŠU I IDI PRAVI BUFTLJE!!!
Vidi pitara VELIKIH HORDASA (citaj 90 % papaka sljegljih iz nekih pizd....) odma krivicu na manijake prebacuju ccc.. Fakat sam prije najvise volio sarajevo poslje zelje, al\' radi ovih doslja mi se ogadilo na svakoj temi nevezano za sport oni nesto manijake spomjinju ccc
Jeste dohsadni sa tih 500 godina...da je tako jos bi vam ma.hmice kahr.indza.li gdje stignemo i pravili tuhrsku koh.pilad koja ce kasnije po ovom portalu ostavljati komentare....okuhpajte se...smh.rdite i u online izdanju
Kompleksi su cudo, 500 godina nije malo ! :D
ko se ku*ci a ne moze to i u praksi pokazati i misli da je Boga za bradu uhvatio, zavrsi ovako...
musli.manci su histerične budale...
Nije ni cudo, seljacina se inace previse ku*ci xD
DIJAGNOZA J.e...em ti m.Rtveeeeee Mrs u sumuuuuuuu papak jedan
Hare majstore izdrzi horde su uz tebe...
A DJECO KO SU TI STRUMFOVI?
Ništa novo u Islamabadu. 450 godina zuluma nad drugima ušlo u krv i gene, drugi i drugačiji su sa 24 posto rastjerani, pa se udara po svojima.
NEĆEMO SE VREĐATI...