Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ptsp 😖
Prethodno treba znati sljedeće. Dotični D.L. je već više puta privođen ako se sjećate uznemiravanja Miletovog kabineta, kao i Jakova Fincija. Prije ovoga je već ima problem oko ambasade Srbije i to nedavno.
@Posljednji Mohikanac Treba znati da je to čovjek pripadnik Armije BIH koji boluje od PTSP-a. Za informaciju onima koji će etiketirati ovog čovjeka i Armiju BIH ovako ili onako on je dijete iz srpsko-hrvatskog braka.
Bas mi je drago sto si tako pojasnio neke stvari. Veoma bitno da li je ptsp ili neka druga "bolest". Tebi je bitno koje je nacionalnosti. Mjesto mu je u psihijatrijskoj bolnici ili zatvoru. Ti pokusavas da kazes da nije Bosnjak/Musliman? Veoma vazna informacija.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gdje god su srbi neki problem