Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"U stanu na Dobrinji nožem ISJEKAO tri osobe", valjda posjekao, ranio, nanio povrede, nije ih (srecom) na komade isjekao...
Sto dramaticniji naslov, to vise klikova 😆
Evo ispravili su. 👏👏👏👏
Piju citavu noc, speed vuku, i onda se ujutro bodu. hahahahahaha
Zlobrinja
Zasto lajkate ovom kad ne givori ustinu..!?
Sinoć u Mostaru Velje Nevolje,evo i danas u Sarajevu pojavio se Dobrinjski Velja Nevolja ide i kasapi ljude...
istranšir'o h(in-a)
Hvala Alija za drzavu koju si nam u amaneto ostavio
sta se sekiras, nije je tebi ostavio... brki je.
...garant nije pod uticajem narkotika i alkohola,mozda mu nisu Anu Karenjinu vratili pa mu puko film... :O
Dragi roditelji, ako ovo procitate, pomozite svojoj djeci dok jos ima vremena! Uzeti kljuc od stana djecaku i kljuc baciti, to je prvo na putu da mu se pomogne!
Poruka roditeljima koji su dali kljuc sinu da koristi stan od tetke! Danima se tu skupljaju i drogiraju, tuga je kako izgledaju, tek djevojke. Djecaci klasicni narkomani, ne spavaju nikako, i mislim da su izgubili mladost! Branislav Nušića 170- prvi sprat. Policija je puno puta tu dolazila, i ovo se moralo dogoditi, ispralo im mozak.
1 da uspije 3 jicu ,čudno
Jeli im jaran pa se sukobili ili je provalio u stan ,nejasno na klixu ,kao i obično
Ocigledno da je narod poludio i da treba vise polivije na ulicama
Klixovci, sta ono rekoste prije par dana, "Dobrinja elitno naselje", hahaha, klosarski ghetto isto kao Alipasino i Svrakino.
slobodno ti svrakindolcima po jedan navoj navij 🤣🤣🤣🤣
Sarajvski NOzovi
Dilerska posla...
Sumo propalio