Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko je za to da se uvede smrtna kazna za ubistva, pljačke, silovanja i slično.. Nek fisne lajk
A di je bio securitas rambo s vrata ?
Znate li da policija kada dobiju dojavu da je razbojništvo , ili pucnjava patrola dođe nakon sat vremena jer odu oko sarajeva pa dođu na uviđaj , i šta urade poberu čahure i to je to..
░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░░░░░░░░█████░░░░░░░█████░░░░░░ ░░░░░░░░░██▄██░░░░░░░██▄██░░░░░░ ░░░░░░░░░█████░░░░░░░█████░░░░░░ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░░█████░░░░░░░░░░░░░░░░░░░█████ ░░░██▄██░░░░░░░░░░░░░░░░░░░██▄██ ░░░█████████████████████████████ ░░░░░░██▄██▄██▄██▄██▄██▄██▄██░░░ ɴajʙoʟje sʟɪke ɴa ɴetu PICTEREST.TK
█▀▀█ ░▀░ █▀▀ ▀▀█▀▀ █▀▀ █▀▀█ █▀▀ █▀▀ ▀▀█▀▀ █░░█ ▀█▀ █░░ ░░█░░ █▀▀ █▄▄▀ █▀▀ ▀▀█ ░░█░░ █▀▀▀ ▀▀▀ ▀▀▀ ░░▀░░ ▀▀▀ ▀░▀▀ ▀▀▀ ▀▀▀ ░░▀░░ .TK najbolje slike na netu!
ɴajʙoʟje sʟɪke ɴa ɴetu picterest.tk
Bas kao Jessie James u svoja dobra vremena divljeg zapada, ili Pretty Face Floyd, a I Billy the Kid je bio neustrasiv eeee tad je bila amerika AMERIKA, ovo sad sve njesra.
ma nek se radi samo,nisu vazna primanja ni zdrvstveno ni penziono,sta drugo reci u ovoj vukojebini.
pitanje za sve ove koji brane zastitara: a zasto onda on "radi" tu i pruma platu? cemu? koji je njegov zadatak? kako to nece on za 500 km rizikovati? pa kako su ostali placeni pa opet rade svoj posao, doktori, ucitelji, pa ovaj jadan svijet sto im pukose ledja kod privatnika??? ako si zastitar i prihvatio se tog posla onda jarane riskiraj i cuvaj to sto treba da cuvas
Mustafa Galijatovic i onaj odron od bivseg policajca Jasarevic, vlasnici nove Game i sami kriminalci zadne klase.
STOKA STA DRUGO RECI,. NIKAD SE NEVRACAM U TU KRIMINALNU BOSNU
Glasali ste, niste bolje zasluzili. Uvijek glasate za iste i uzivajte u napredovanju ove drzave. Ovaj komentar cu svaki dan postavljati u narednih godinu dana! Mozda narodu dode pamet. Ucini isto! Kopiraj!
I meni su opljačkali kuću,uzeli otiske i ko' fol ne mogu da pronađu osobu. Poklapa se 5 od 6 tački na otisku i ne može da se pronađe. Sigurnosne kamere snimile auto koje su vozili pljačkaši,policija nije došla da pregleda. Sve dok nisam otišao u PU i jebao im od-do. Tek onda su krenuli da pregledaju snimak,ali gotovo,izbrisan. Žena mi je pozvala policiju,jer sam bio odsutan,oni su kroz pola sata došli na mjesto zločina,dok su popili kafu. A vise po cijeli dan na cesti i čekaju švabe sa mercedesom. Pu je*em ti državu.
klasicni baaliinluk!
treba zastitare prebaciti pod okrilje drzave,a ne dati tajkunima da pune dzepove ,drzavo preuzmi zastitare a gazde lopove koji su se obogatili na ledjima zastitara,za svakog zastitara ostane im 400 maraka cisto mjesecno, na goli otok teba ih poslati kakve su to fukarer
Šta ćemo sa razboljnicima u odjelu i kravati poput inih Brankovića koji naružani olovkom i laptopom kradu stotine miliona od države?
MILICIJO PUSKE NA RAMENA U POTJERU POBJEGLA MI ZENA. POBJEGLA MI ZENA , POBJEGLA MI ZENA..........