Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada ih uhapsite, objavite njihova puna imena i prezimena, kako bi narod znao sa kime ima posla.
Onda je bolje slike objaviti ;)
Tesla, odkud ti to da ce ih ikada uhapsiti :-))) Kod nas policija hapsi samo one sto se sami predaju.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
dokle je to doslo umjesto da im gradjani sami daju kriminalci moraju otimati novac i mobitele...
Ima onaj frajer kod Parkuse, pet godina presrece srednjoskolce i trazi par, nit ga privodi nit kaznjava, da mu je ulazilo u radnji staz dogur'o bi i do penzije, a nema u njemu tri'es kila
Pa pise ti, mrsav k'o grana, zato i prilazi mladjima samo, bude onde na stanici preko puta Predsjednistva
Katastrofa. Meni su isto nedavno obili auto i ukrali kasetofon. Narednu noć su ga opet obili i vratili mi kasetofon. Toliko je bio loš.
Jebo ovo selim se iz ovog grada...
ovi su neki dobro zajebani kad od djevojaka uzimaju telefone i pare ccc
a kazu nema posla...
sve cesca pojava i u buducnosti, cak i od ljudi kojima to ranije nije ni padalo na pamet. zlatnim kasikama cemo jesti!!! ni kasika ni hrane ;)
Ako neko misli da se ovo dešava samo u Sarajevu, grdno se vara, a i da to traje sada. Ovo je bilo i u moje mladalačko vrijeme-srednjoškolsko u Tz, prije rata, (88-92)gdje je Azur, istom taktikom-zagrli da svi misle da ti je jaro tražio repa.... prodaja cigle je bila svakodnevnica kako tada, a evo vidim i sada. Tu nema pomoći....policije nikad nema na vidiku a i žrtva se boji kasnije osvete, pošto si tu svaki dan u školi.
zato ja u skolu brate nikad ne idem bez palice :3
brate jesil ikad cuo za specijalku (palica na razvlacenje) ako te zanima gdje je smjestim ( kako kad ,nekad za pas , a nekad u ruksak ) ;)
Ma kakav je ovo problem, kakve traume ba, problem su psi lutalice, možda su se oni i prerušili pa počeli da pljačkaju ljude.
i ja sam bio "meta" ali nisam srecom nosio mobitel tada. Imaju cudnu "taktiku" zagrle te i pritom svi misle da ti je on neki jaran. Ja sam mu rekao nemam mobitel i on se poslije toga izvinuo... To se desilo kod narodnog pozorista, ali nisam prijavio policiji.
je l' bio grmalj neki
haha znam, da izvinuo se. I ne znam zasto donja ocjena za komentar, jer ja ne izmisljam. I ja sam se s*** kad se lik izvinjavao hahah
S gospodom gospodski s ciganima ciganski...
Ništa novo, svakodnevno dešavanje u posljednjih par godina.
Samo vi njih pravdajte, ja neznam sta bi mene natjeralo da otimam od te djecice... Treba tim klosarima polomiti ruke i noge kad ti dodju da otmu nesto, gledaju "rane" pinkija i svabu pa se furaju na njih... Otmi mom djetetu sta pa ces vidjeti koji ce me usrani sutski sistem zaustaviti da te ne smjestim tamo gdje se na slamku jede supa i to jednom dnevo... :)
Eto vam glavni grad ... klosar do klosara .
Povratak u kraj '95, te period '96-'01 Napredujemo :)
Pa gdje drugo do u Sarajevu...imali sta novog zacudzujuce pozitivnog na Sarajevsko razbojnisvo smo se vec odavno navikli