Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prijatelju ja sam zastitar,zavrsio sam fax,imam 100-tinjak kurseva zavrsenih,radim u autocad-u,PS-u,Corel-u,imam sve zube,lijepo sam vaspitan i ozenjen divnom zenom.Radim ovaj posao jer nemam mogucnosti da nadjem drugi i imam mnogo kolega koji su u slicnom polozaju.....reci ti meni cobance jedno zbog cega sam ja papak?Zbog toga sto radim posteno?Sto je drzavu u k pa nemozes nista pametnije da radis?Da budem krimos mozda?
sa ford fiestom prevozili novac hahaha svasta
i ako vas zanima bilo je oko 350 000 KM.mislim vec unistenih.
sta krivite zastitare,krivite drzavu koja im je dala nikakve ovlasti, a i da imaju neke velike ovlasti,pitam se da li bi i jedan zastitar za 500 KM plate,koja je prosjek u svakoj agenciji, rizikovao zivot i borio se za ono sto cuva.stavite se u poziciju zastitara i rizika posla koji se obavlja i odgovorite sami sebi.vrsis trnasport nekoliko miliona maraka i rizikujes svoj zivot za 20 KM dnevnice.daj molim te.
ej znas sta bi ja uradio da mi neko uperi pusku? nista... zato i nisam zastitar a ako vec hoces da budes zastitar onda budi, koirsti pistolj za sta je namjenjen, da stitis, a ne da trebe baris sa njim
Mislim da je apsurdno i pomisliti da su pljačkaši tek takko presleli dečke iz agencije. Na osnovu svega ovog logično je da \"pljačkaši\" imaju nekog iznutra što je već unaprijed dogovoreno. Ovo je priča kao i ona glupost sa bankom, ko fol otet novac banke. Sve je to iscenirano, samo glupa priča za javnost.
DA VIDIM OVE MANGUPE STO SJEDE ZA KOMPIJUTEROM I DAJU SVOJE KOMENTARCICE .........................................................STA BI VI URADILI DA VAM NEKO PUSKU OD TRIDESET METAKA STAVI NA GLAVU A TI IMAS GLOOK......................................................
Izgleda zastitar da si i ti osto bez posla, puno mi nesto komentarises
Neznam ali stvarno kad citam ove komentare imam osjecaj da je sva konkurencija Alarm Westa na Sarajevo x com-u, i komentarise dogadaj. Pored konkurencije ima naravno i travara, bespolicara koji nemogu da nadu posteno posao nego po citav dan komentarisu neki dogadaj.
pa dogovore se ovi iz zastitarske sa 2 druga da ih \" opljackaju \" i u tal...naravno jer su plate tanke, ili ih nema tj. kasne i tako to kaze mu presretni me tu i tu i to je to ovi se brane sutnjom nece nista da izjave kao prestraseni su ovo ono u vecini slucajeva je tako, to svi mi znamo, pa nek prica ko sta hoce
takvi se pijani maloljetnici lijepo ODSTRANE i posalju kuci, a ne njih 4 tkzv \"zastitara\" ga odstrane iza coska pa svi udri.......eh jesu mi neke face, riga mi se na njih....sto se mene tice mogu ih ukinut totalno.....propali policajci :D:..sreca pa ih nema u policiji kakvi su.......
Inace vidovit sam i pronalazim izgubljene kucne ljubimce...
Nekoliko južnokorejskih vojnik i civila ranjeno je od eksplozija artiljerijskih granata, koje je rano jutros sjevernokorejska artiljerija ispalila na ostrvo Yeonpyeong nedaleko od sporne granice između dvije zemlje, javili su danas južnokorejski mediji.
Radnici zaštitarske agencije \"Alarm West\" ,a i ostalih agencija a prvenstveno njihovi vlasnici su osobe \"sumnjive\" ratne i poratne prošlosti tako da se od njih ovakvi organizovani i naručeni napadi mogu i očekivati. \"Moderna krađa\", naručili napad, dali informaciju gdje će biti , u kojem vozilu i u koje vrijeme i to je to. \"Zaštitare\" treba kazniti jer su oni ti lopovi i kradljivci.
Plata im jeste mala,ali posao im se zna...Niko od njih ne trazi da rizikuje zivot,nego samo da uradi sve ono sto je u njegovoj moci da sprijeci neki dogadjaj,ako time dovodi u opasnost svoj zivot,ili zivot drugih,onda treba biti dovoljno inteligentan pa pokusati sve to razgovorom rijesiti,ako ni tada ne uspije,onda,Boze moj,on je svoje uradio...A iskreno,previse se k..u...r.c..e,kroz grad se vozaju kao kraljevi,pa manje prekrsaja napravi policija pod rotacijom nego oni u samo jednoj voznji kroz grad.
Znamo sine, to je tvoja stara sa us.ranim pelenama na glavi
instuktora za Krav Magu imas 20-30 a ne 1....;)