Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
adikko opljackao narod on opljačkao adikko eh što nije kakac Robin Hood
idi pljačkaj kladionice šteli se na njima prvo
Čovjek iz obezbeđenja brz na Ključu.
Nigdje nema vise banaka i kledionica negi u BiH,na svakom uglu banka i kladionica a nide drzavne banke sve neke da bog sacuva.Iz svake banke samo frcaju pozivi,nude povoljne kredite,ama daju sto se kaze nemoras ni vratiti a kad podpises ugovor na A4 od cc50 stranica tek tada imas problema i nemos se otarasiti od toga.
Bakira ufatila kriza ....provalio u banku i sakrio se u sef :)
Sprijecila ga zakljucana vrata hahahahahahahahahahahahahahahahahahah
kako bi zakon reko: krivicno djelo pljacka banke u pokusaju.
ovaj jos trenira. tek nabavio pistolj.
Hotel mu je svakako, da je uspio bio bi na moru u nekom luksuznom hotelu, s obzirom da nije uspio, bicu u Zenickom hotelu. Cuvari, hrana, pice gratis!!!
Tamo bude i batina besplatno ko hoče😂
zafalilo cojku za kredita.
čuj u zenici...? jel to moguce? :D
Trenira za pljačku neke banke u Zapadnoj Evropi
Necudim se...plate penzije itd visoke pravo kao u EU
😂
Opet SDO glosoč