Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\'\'Podsjetimo, portal Sarajevo-x.com je prvi objavio informaciju o ubistvu u okolini Bosanskog Novog. \'\' ma jel bogati?? hahahahhahah prvi-govno mrvi :D
vlaska posla
To se sad sarajevo -x sa ovim \"BOSANSKOG NOVOG\" inati zbog jucerasnje izjave hrvatskog novinara Eugena o \"SRPSKOM SARAJEVU\" hahahahahahahahhahahahaha niste jadni, niste.
Zahvaljujem Sarajevo-x.com-u zato što prvi objaviše za malog Mišu . Mišo! Mišo! Šta uradi?
Pravi srbin, Po defaultu se dobro snalazi u šumi...
ZASTO JE BITNO KO JE PRVI OBJAVIO INFORMACIJU, ZATO I KOME!!!???
oci ga odaju!!!
Nisu takvi dugo hodali dok smo mi na vlasti bili.
Lik ima bolestan pogled!!!pravi sumski smrdo...
Vidi mu se na faci da je krvolocan...ko zna sta je tek radio u ratu?!
Ah sto mi imamo policiju sposobnu nema je niko hahah kao i drzavu......
zbog ovog \"Bosanskog Novog\" pohvala portalu.
Uspjesno se skriva u sumskoj drzavi,hahaha....
\'Podsjetimo, portal Sarajevo-x.com je prvi objavio informaciju o tome kako je ona djevojka iz Hrvatske nađena. Još prekjučer. A stvarno je ni danas nisu našli.\" I.d.i.o.t.i od \"novinara\", eto šta ste.
TUKI U TVOJU MAMU U NOVOM GRADU LAGANO AL BAS LAGANO DA JOJ SE SVIDI.
\"Potjera kod Bosanskog Novog\" cuj potjera sinoc lik igrao nagometa kod nas u Buzimu :O al ej, ja bas ono se zapitao odkud liku onolika kondicija :$ OMG.....