Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vidi se na njemu da je mahmuran
PRAVDA ZA ESADA. Noga u pedu i biro rada.
dragi hamdo, ovaj lik je iz SBiH
ovi policajci sigurno ne vjeruju u Boga. ko prica protiv SDA ne vjeruje u Boga!
E moj brate .. , sto je u ono titino vrijeme bilo potrebno da bi postao ministar .. A vidi sada , moj Silajdzicu pogledaj i budi posten, jel ovo lici na ministra !?
Slovenački ministar NIJE napao policajca, zaustavljen, pod uticajem alkohola, sutradan podnio ostavku!!! Je li ikad iko na ovim prostorima (uradio) čuo ovako nešto ???
Naučili, 600 godina bili kabadahije, ne može to lako izaći kad u krv uđe. Pljačka, sila & sadaka, tako bi se trebalo zvati onih 24 posto.
Jaministra i govana a jest i gazija ima ga sta hahaha
Hoce li dezorijentisani \"osnivacevi\" mediji (web portali i TV) objaviti ovu uzasnu i sramotnu vijest, o clanu (njihove) stranke, ili ce i dalje ostrasceno-gubitnicki samoincijativno ustupati medijski prostor raznim sovinistima, (naci)demagozima i drugom polusvijetu, koji su im, btw., nakon izbora (na kojim su bukvalno, napokon i opravdano pometeni sa politicke scene) postali \"dragi prijatelji i suborci\" protiv uspostave jedne normalne demokratske drzave uspostavljene na vladavini zakona?!
Ministar je jedna najobicnija bagra. Dzaba mu i diploma i ministarska funkcija, pjano ostaje pjano.
Ja, ušiju mu krezavih, sigurno su mu i zubi klempavi.
Naučili, 600 godina bili kabadahije, ne može to lako izaći kad u krv uđe. Pljačka, sila & sadaka, tako bi se trebalo zvati onih 24 posto.
ne sramoti mi stranku nije SDA, nego stranka za BIH
Ministar je iz Stranke za PiH...Ne pada iver daleko od - Silajdzica...
SDA Ministar, shaka jada, ko nedonosche izgleda fuj.....
Sloboda za Esada. Kukavicki rezim gusi svaku pomisao na slobodu izrazavanja (a nas Eso) je samo nesto reko. Zivio drug Esad dolje vlastodrsci (svi osim Esada legalnog i legitimnog predstavnika nas potlacenih)
eso bolan što nisi poveo i sina i srušio koji znak