Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosnjo misli da su mu albanci i kosovari prijatelji jer su muslimani, a sutra bi ti isti potpisali da se RS pripoji Srbiji, a Kosovo i Albanija ujedine, e moj bosnjo.
@SanChy123 ne se*i, zna se da ih Dodik pušta preko Drine a vaš Ćirilo ga podržava sve u cilju da kontrira i napakosti Bošnjacima. Ali vama je svjedno lagati, to vam je u krvi!!!!
@SanChy123 kako rekoh, svejedno vam je lagati. Da vam je da se *ebete a da vam ne udje!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Niko nam nije brat osim sami sebi tj. svi bosanci i hercegovci bez obzira na vjeroispovijest. Zato trebamo da zivimo skupa i slozno ako zelimo dobro nasoj djeci, bez obzira na sve razlike medju nama ali ipak smo najblizi jedni drugima bez obzira na sve.
Albanac nije vadio pistolj dok je sin bio sam. Tek kada je pozvao oca i ostale kabsdahije da svadbe ovaj potegao pistolj.. znaci samoodbrana
Sto jedan stihoklepac rece, bosnji lakse udje metar u dupe nego cenat u glavu. E... samo sto sam se ja zabrino za sebe sad.
i ovaj sto je ubijen bio protjerivan iz austrije i sad glume postenjacine hvala bogu pa nije necije dijete stradalo ljudi koji malo vise znaju o njima ce da napisu isto
@haribeny Albanac nije vadio pistolj dok je sin bio sam. Tek kada je pozvao oca i ostale kabsdahije da svadbe ovaj potegao pistolj.. znaci samoodbrana
nece oni njega nikad uhvatiti lik koji je pucao je vec u albaniji ili na kosovu jer ga svi kriju prvi je vlasnik caffea jer je i on albanac i nece ovdje u salzburgu niko nikog vrijedjat i tuci bezveze nego su to njihovi racuni mogu prodavat maglu nekom drugom ali meni ne lik koji je ranjen bio nedavno doso u salzburg a najednom se vozaju auta visoke klase itd itd.
Krvna osveta
I kod nas isto naprave ovog foto robota za ubice i onda ih isto ovako nadzu za par dana. Ma kakva Austrija mi smo Evropa!
Sebi će se ukakit od sreće zbog ove informacije.
Kakve veze ima što je Albanac? Ne vidim korelaciju? Šta je da nije međunacionalni obračun?
Bosnjaci gdje god da ste naoruzajte se i branite se, nemojte da vas tako lako ubijaju jer bolje je u zatvoru ziv nego mrtav dva metra ispod zemlje