Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajevo grade, sta ti papci rade ... :(
ma benjo posao na kuglanje
TO JE ZAGRIJAVANJE PRED DERBI, OVAJ ČOVJEK POTVRDIO: http://bit.ly/HZ4I7R
Gdje je sad pokret DOSTA da smjenjuje gradonacelnika i ministre? Fuj kako mi se gadite. Gdje je sad 60 minuta da laje na vlast? Ili mozda treba prikazati situaciju boljom nego sto jeste. Kako ste samo providni. Mislite da je narod naivan i da ne konta.
NEKU NOĆ ISTI JEDAN OD LIKOVA UHVAĆEN NA KAMERI: http://q.gs/1503844/w
U pucnjavi su ucestvovali Haris Zuko i Benjamin Delalic koji su izvukli deblji kraj,cuo sam da su ih nagazili ovi momci sa carsije,sto su uklonili onu Almerovu mafiju!!Alici samo naprijed,rasturili ste Almera,sad cete i Benjiu!!!! Svi za Alice!!!! POCELO JE POCELO,DOSAO JE NEKO KO CE SMIRITI OVU BAGRU!!!
@pazljivo jeb..i te alici.mora da si i ti jedan od njih
U pucnjavi su ucestvovali Haris Zuko i Benjamin Delalic,cuo sam da su ih nagazili ovi momci sa carsije,Alici samo naprijed,rasturili ste Almera i njegovu mafiju sad cete i Benjinu!!!! Svi za Alice!!!!!!
TREBA NACI SVE CLANOVE POKRETA DOSTA IMENOM I PREZIMENOM DA VIDIMO GDJE SU SAD I STA RADE I TO OBJAVITI DA SE ZNA.NADAM SE DA CE NEKO POKRENUTI IVU TEMU NA FORUMU.A ONI CLANOVI POKRETA DOSTA SAD SE USUTILI KO MISEVI.TREBA NJIH RASKRINKATI DA VIDIMO CIME SE SAD BAVE LOPOVI.
PITATE SE GDJE SU SVI CLANOVI POKRETA DOSTA.PA RADE PO RAZNIM MINISTARSTVIMA ZAPOSLILI SE TE NEKI SAVJETNICI TE POMOCNICI...ZAPOSLIO IH SDP.ONAJ NEKI fEDJA STO JE VISIO NA tv-U ON JE SAD SAVJETNIK MINISTRA OBRAZOVANJA A FRAJER BIO SPIKER NA RADIJU.ETO TI DRZAVE ZA PAR GODINA CE ON POSTATI MINISTAR.FUJ
ja boze me sacuvaj sta se sve desava u negenocidnom entitetu
Kad svaka ulica bude imala svog policajca ili patrolu, kao što je to svugdje u civiliziranom svijetu, kada policija bude servis građana i prestane se baviti sama sa sobom kao da su sami sebi svrha, kada policajac bude uistinu policajac a ne kukavica, kojoj pomažu građani, kada se ministar bude bavio zakonima i namicanjem novca policiji, a ne operativom, e onda će se imati veća kontrola na terenu i ovakvih slučajeva će bivati sve manje i manje. Preventiva gospodo policajci je majka javnog reda i mira...
Gdje su sada Demir i pokret \"Dosta\" i druge SDP ztv. nevladine organizacije da traže smjenu gradonačelnika Sarajeva i ministra MUP-a KS?! Jeli moguće da su u SDP-u sve sami šupljaci i demagozi? Sve su prilike da jest. Sada kada je kriminal porastao u odnosu na Dosta demonstracije niko se ne javlja. Nikome nije stalo. SDP je više stalo da policiju stavi pod kontrolu, nego da kriminal bude pod kontrolom. Nije ni čudo kada im je tenis najdraži sport, a reket najdraži rekvizit. I onda najbolji SDP reketaši sjede u Vijeću ministara umjesto u zatvoru u Zenici.
Potreban si nam Čače Norise!!!
posto vidim da mnogi lupaju sa komentarima ovaj incident nema nikakve veze s navijacima. Na Benju su pucali zbog drugih privatnih razloga(ne bi da otkrivam) i zato nemojte lupati djabe kad neznate.
@KRAVATA ahahahahahahahaha...velegrad????? ahahahaha...pa to ti je bolan selendra do ja.ja...
Dado banjaluka Zalimpa ti vuke u knopr doče.Gledaj velegrad na satelitskoj šumljak.