Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uvodjenjem smrtnih kazni...stedimo dugorocno par milijardi...jer zatvorenik drzavu kosta 100KM dnevno...
Ovog treba javno objesiti. Kakav zatvor i trosenje narodnih para na tri obroka svaki dan.
@yeba.mene.drzava objavite i ko mu je stari, sta radi, da se zna ko je smrada odgojio,sto se to krije..?
RAHMET DUSI NASEM DOBROM COVJEKU I NJEGOVOJ HANUMI. EL FATIHA I LAHKA TI ZEMLJA BILA. OVOG MULCA TREBA NA DOZIVOTNU OSUDITI AL NE DA NAM ZATVORENICI LEZE PO CIJELI DAN I GLEDAJU TV, IMAJU 3 OBROKA I GRIJANJE, NEGO NEKA IDU CESTE KOPAT I PRAVIT PUTEVE KO U SRBIJI
zbog ovakvih zlotvora nikada nije trebalo ukinuti smrtnu kaznu.
:( covjece dragi :(
Gulag
Kakvo pašče od komšije
Samo kazne povećati na doživotne a ne 40godina
smrtna kazna je pomilovanje za njega, treba ga drzat sto duze u zivotu i patit sto vise. stavit da mu voda kapa na celo svakih 10 sekundi bez prestanka. mozda ga jos staviti u skroz bijelo okrecenu sobu bez icega i pustiti zukove beba koje placu. svezat mu ruke da se ne ubije i davat mu infuziju ako odbije da jede.
Previse igrica u djetinatvu, counter strike I tako dalje to je napravilo ovoga majmuna da bude serijski ubica...
@Roke Hajde ne kenjaj molim te. Igrao sam i ja sve moguće igrice i danas ne provaljujem stanove i ne ubijam ljude!.
Zapalit ga zivog
Ovakvih je na hiljadu što hodaju našim ulicama
znali se zasto jeli radi osvete neke ili sta ?
@BIH ISTINA Osveta nad starim ljudima??? meni se cini da si i ti jedan takav psihopata..
tmurno... zelim spokoj clanovima njihove porodice... .a onima kojima su migranti krivi za sve zelim da se zapitaju "Da li je ovaj zlocin pocinio migrant mozda?"
sad ide pravna drzava sudjenje dokazi svjedoci vjestaci ponavljanje sudjenja prvostepena zalbe .... i max 5 godina robije s tim da 3 bude zatvor a 2 uslovno
@krik naglas namjestit ce njemu stari da je lud, poremećen kao sto i izgleda. Nece da objave ciji je, ko su mu roditelji.
Javno ga za neko drvo svezati i benzinom da okupati onda ga lijepo zapaliti da gori.
Smrtna kazna vjesanjem i nista drugo. Nikakve inekcije i druge “humanije” varijenatne. Greda, stolica i konopac za 20 KM i to je to, a tijelo baciti divljim svinjama...
Nek ga ne osude na smrtnu nego prvo u Zenicu da ga probiju one rmpalije vidi ga ovako masan i krmast, ubio se za poziciju zatvorske kučke.